Foto: F64

Šobrīd notiek gatavošanās sievišķīgajam koncertšovam Dzirkstošā Dīvu nakts, un pasākuma organizatori atklājuši trīs no spilgtākajām pašmāju dziedātājām, kuras piedalīsies krāšņajā šovā, pagaidām gan vēl noslēpumā paturot ceturto izpildītāju.

Kā pirmā dziedātāja, kura uzstāsies Dzirkstošajā Dīvu naktī, ir jaunā izpildītāja Kristīna Zaharova, kura sarunā ar izklaides portālu Mango jau izstāstīja savas domas par dīvām, bet šonedēļ šova organizatori - Sindijas Vildes vadītā kreatīvās pasākumu aģentūra Chocolate Events - atklāja, ka 17. decembrī paredzētajā koncertā uz skatuves kāps arī šarmantā Marija Naumova un klausītāju nedaudz piemirstā Ance Krauze (attēlā).

"Izvēloties dziedātājas šī gada šovam, mēs vēlējāmies piesaistīt tās dziedātājas, kuras kādu laiku nekur nebija uzstājušās, bet ir spēcīgas un labas izpildītājas," sarunā ar Mango lēmumu koncerta vokālistu sarakstā iekļaut Naumovu un Krauzi skaidroja Sindija Vilde.

Krauze pēc meitiņas Elzas piedzimšanas pirms vairāk nekā trim gadiem praktiski pārtrauca profesionālo darbību un pievērsās bērna audzināšanai, bet šī gada 18. maijā Krauzes un uzņēmēja Valda Siliņa ģimenē pasaulē nāca otra meitiņa Kate.

Lai gan agrāk Krauze bērnu dēļ bieži atteikusies no dažādiem koncertu piedāvājumiem, šoreiz, neraugoties uz to, ka jaunākā atvase vēl aizvien tiek barota ar mātes pienu, dziedātāja tomēr piekritusi piedalīties Dīvu naktī.

"Ance patiešām jau krietnu laiku nekur nav parādījusies, jo visu laiku veltīja savām atvasēm. Mēs gribējām viņu uz brīdi izraut ārā no šīs māmiņas lomas un atgādināt, ka viņa ir īsta dīva un ka cilvēki viņu vēl aizvien atceras un vēlas dzirdēt," stāsta Vilde un atklāj, ka mēģinājuma decembra vidū paredzētajam koncertam sāksies nākamajā nedēļā, jo šobrīd Naumova atrodas Parīzē, bet Krauze devusies atvaļinājumā ārpus Latvijas.

Mango piedāvā ieskatu Benjamiņa namā notikušajā fotosesijā koncertšova autogrāfu atklātnītēm, kurā piedalījās visas trīs šobrīd zināmās Dīvu nakts mākslinieces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!