Foto: Publicitātes foto
Gaidot Ziemassvētkus, šogad pārizdots atjaunots un papildināts nošu izdevums “100 populārākās Ziemassvētku dziesmas”. Šīs grāmatas pirmais izdevums nāca klajā 2013. gadā un nu papildināts ar vēl vairāku mākslinieku darbiem.

Grāmatā apkopotas jau agrākos laikos latviskota pasaules Ziemassvētku dziesmu klasika, kā arī latviešu komponistu spilgtākie darbi, tostarp Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Mārtiņa Brauna, Ainara Virgas, Mārtiņa Freimaņa un citu autoru klausītāju iemīļotas dziesmas.

Jaunā grāmatas redakcija ir papildināta ar vēl 10 dziesmām un tagad grāmatā atrodamas jau 110 dziesmas. Papildinātajā versijā atrodamas grupas "Musiqq" dziesmas "Silta sirds" notis un vārdi, Dona Ziemassvētku dziesmas "Zelta kamanas", grupas "Putnu balle" sirsnīgais skaņdarbs "Divi eņģeļi", kā arī vairākas jaunas Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem.

Jaunā izdevuma nošu materiālu pārskatīja un korekcijas veica Rūdolfs Bērtiņš un Juta Bērziņa. Grāmatas māksliniecisko noformējumu veidoja Guntars Ošenieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!