Foto: DELFI

Ātro kredītu devēja SMScredit.lv izsludinātais koncerts Mīlestība īstajā brīdī, kas 18. februārī notiks Arēnā Rīga, īsā laikā paguvis radīt ievērojamu sabiedrības ažiotāžu.

Cilvēki izrādījuši satraukumu par to, ka ielūgumi uz koncertu tiekot piešķirti kā dāvanas, tā mudinot veikt nepārdomātus aizņēmumus, un nu, kā vēsta portāls Diena.lv, kritisku attieksmi pauduši arī koncerta mākslinieki.

Sākotnēji plānots, ka koncertā piedalīsies virkne Latvijā pazīstamu mūziķu - Intars Busulis, Aija Andrejeva, grupa Musiqq un Latvijas Radio bigbends ar maestro Raimondu Paulu pie klavierēm. 

Tomēr nu izskanējušas ziņas, ka mūziķi sākotnēji nav bijuši pilnībā informēti par veidu, kādā cilvēki tiks aicināti uz koncertu, tāpēc tagad savu dalību var atsaukt.

"Man nav nekāda juridiska līguma ar šito lietu," par gaidāmo koncertu sašutis ir maestro Pauls, norādot, ka sākotnējās sarunās viņam nav minēts, ka cilvēkiem būs jāaizņemas, lai nokļūtu koncertā.

Tāpat Paulu pārsteigusi ar viņu nesaskaņotā reklāma televīzijā. "Arī to drīkstēja tikai tad, kad tiktu noslēgts līgums," uzsvēris maestro. "Es principā jau esmu pateicis, ka es tur nepiedalīšos," paziņojis Pauls, izsakot nožēlu, ka tajā visā iesaistīts arī jaunais Latvijas Radio orķestris.

Līdzīgu nostāju paudis arī dziedātājs Lauris Reiniks. "Man viņi zvanīja, ka [koncerts] būs SMScredit.lv klientiem. Tur nebija uzsvērts, kādi būs šie te klienti, tas jau ir tas jautājums," Dienai skaidrojis Reinika pārstāvis Gatis Kidals.

Savukārt pasākuma rīkotājs producents Niks Volmārs paudis neizpratni par žurnālistu uzdotajiem jautājumiem, stāstot, ka uz galda stāvot līgumi ar pilnīgi visiem mūziķiem.

Tomēr, uzzinot Paula viedokli, Volmārs klusējis, līdz atzinis, ka janvārī parakstīti līgumi ar visiem solistiem, patlaban tiekot slēgts līgums ar Latvijas Radio bigbendu, savukārt maestro līgums patiešām vēl nemaz neesot parakstīts, vēsta Diena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!