Foto: Kadrs no video
Pieminot šajā nedēļā mūžībā aizsaukto tautā iemīļoto dziedošo aktieri Gunti Skrastiņu, kompānija "Forte Production" publiskojusi dziesmas "Ziemas" pirmatskaņojumu.

Dziesma "Ziemas" ir no pēdējā Gunta Skrastiņa un Raimonda Paula kopdarba – albuma "Nopietni pa jociņam", par kuru mākslinieki 2021.gada martā saņēma Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons" kategorijā "Labākais šlāgermūzikas albums".

Dziesmas mūzikas autors maestro Raimonds Pauls, teksta autors - dzejnieks Leons Briedis. Piemiņas video veidojis Krists Krūskops. Video iekļauti materiāli no Gunta Skrastiņa ģimenes, Latvijas Televīzijas, Mūzikas ierakstu gada balvas, Jāņa Kļaviņa, Arvīda Babra, Janas Priednieces un Māras Eglītes arhīviem.
"Delfi" jau vēstīja, ka LTV raidījuma "Latvijas sirdsdziesma" vadītājs Guntis Skrastiņš šonedēļ naktī uz 11. oktobri zaudēja cīņu ar smagu slimību. Viņš bija 67 gadus vecs. Atvadīšanās no aktiera notiek 15. oktobrī Rīgas krematorijas Lielajā zālē. Pēc tam Guntis Skrastiņš tiks apglabāts Rīgas 1.Meža kapos, kur dus viņa vecāki un arī brālis, aktieris Imants Skrastiņš, kura mūžs aprāvās 2019. gada 9. septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!