Foto: Mango
"Jaunā Viļņa 2008" mūza, krievu estrādes primadonna Alla Pugačova ar skatuves kolēģi un mīļoto vīrieti Maksimu Galkinu, malkojot kafiju, Jūrmalas viesnīcas "Baltic Beach Hotel" bārā, paziņoja, ka gaidāmas abu kāzas.

Līdz šim nav skaidrs, vai pāris viens pret otru lolo siltas mīlas jūtas, vai arī tas ir lielisks PR gājiens, kas smalki izplānots, lai vairotu jau esošo popularitāti un Allu parādītu citādā ampluā. Skaidri redzams, ka Alla šogad Latvijā ieradās daudz priecīgāka un starojoša nekā pērn, kad viņa izkāpusi no vilciena Maskava - Rīga, bija vēsa un atturīga. Atliek vien piekrist senai patiesībai, ka vīrietis ar sievieti dara brīnumus. Galkins pilnībā pārvērtis primadonnas attieksmi pret lietām un notikumiem, Alla līdzās Maksimam burtiski staro.

Latvijā Alla ieradās ar vilcienu Maskava - Rīga (krievu estrādes dīva paniski baidās no lidmašīnām). Ierastajiem oranžās krāsas vilciena vagoniem, par godu Allas braucienam, tūlīt aiz lokomotīves bija piekabināts īpašais zaļais vagons, kas atvizināja primadonnu un viņas pavadošo sastāvu. Ceļu no perona līdz limuzīnam, kas atradās iepretim Latvijas dzelzceļa un Satiksmes ministrijas ēkai, skatuves primadonna mēroja apsardzes, žurnālistu un citu interesentu ielenkumā, turklāt līdzās Galkinam, kas bija īpaši rūpīgs pret savu izredzēto. Iekārtojušies limuzīnā, Alla un Maksims "Jaunā Viļņa" eskorta pavadībā devās uz vienu no lepnākajām Jūrmalas viesnīcām "Baltic Beach Hotel", kur pāris bija izvēlējies apmesties prezidenta luksuss numurā, kurā ir četras istabas, kas izvietotas "Amber" korpusā un aprīkots ar divām guļamistabām, divām vannas istabām ar tualeti, džakuzi, saunu, dīvāniem, gaisa kondicionētāju TV un maksas TV, telefonu, interneta pieslēgumu, mini bāru, seifu, matu fēnu, un galvenais - atsevišķu izeju uz plašu terasi. Prezidenta luksuss numurs diennaktī izmaksā 1200 latus.

Taču šogad, atšķirībā no citiem gadiem, pāris nevairījās no cilvēkiem un pirms devās uz greznajiem apartamentiem, aprunājās ar sastaptajiem cilvēkiem, kā arī nevairījās viens otru apskaut un publiski skūpstīt. Redzot, ka Alla un Maksims mīlinās, "Jaunā Viļņa" informatīvā atbalstītāja Krievijas mūzikas kanāla - "Muz- TV" žurnālists mēģināja no pāra izvilināt, kāda ir patiesība? Pirms, kaut ko teikt žurnālistam, Pugačova un Galkins saskatījās un vienojās, ka tā arī varētu notikt, un kaut kad noteikti skanēs arī kāzu zvani.

Alla arī pastāstīja, ka šogad no viļņa konkursantiem sagaida skaidru nostāju un pārliecību par sevi. "Ja dziedātājas un skatuves raustās un nav par sevi pārliecināts, viņš neko nesasniegs," skaidri norādīja primadonna.

Pēc draudzīgās čalošanas viesnīcas bārā, dīva ar savu mīļoto devās šopingā uz viesnīcas butiku veikalu. Viņa pielaikoja Sonya Rykel saulesbrilles un bižutēriju, bet galarezultātā izvēlējās Blumarine sudraba krāsas pleca somiņu (143lati). Par pirkumu norēķinājās Galkins. Kā vēlāk pastāstīja zīmolu veikala darbiniece, Alla jau trešo gadu, "Jaunā Viļņa" laikā, iepērkas butiku veikalā, parasti viņa pērk bižutēriju un maza izmēra somiņas.

Vakarā Galkins un Pugačova devās ciemos pie izcilā krievu humorista Mihaila Zadornova, uz viņa villu Lielupē, kas atrodas kaimiņos Laimas Vaikules apartamentiem. Pāris pie Zadornova viesojās līdz pusnaktij un pēc tam devās uz saviem apartamentiem "Baltic Beach Hotel".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!