Foto: instagram.com/samantatina/

Latvijas pārstāves Samantas Tīnas (attēlā priekšplānā) iznācienu "Jaunajā vilnī" šogad var gaidīt ar īpašām cerībām. Gatavoties konkursam Samantai palīdz īsta skatuves superkomanda – aktrise Rēzija Kalniņa, komponists Raimonds Pauls un diriģents Ainārs Rubiķis.

Līdz konkursam, kas Sočos norisināsies no 3. līdz 9. septembrim, atlicis vien pusotrs mēnesis, un Samanta atklāj "Delfi Izklaidei", ka tas ir ļoti intensīva darba pilns.

"Ar Rēziju, Aināru un Paulu mēģinājumi notiek trīs līdz četru stundu garumā. Rēzija ar Aināru man ir kā paša Dieva sūtīti. Rēzija palīdz ar aktierisko pusi, Ainārs vairāk par muzikālo," "Delfi Izklaidei" par gatavošanos stāsta Samanta.

Māksliniece atklāj, ka ar pazīstamo aktrisi un režisori viņai esot īpašas attiecības jau kopš karjeras pirmsākumiem.

"Iepazināmies pirms sešiem gadiem, kad biju "Okartes" šovā. Viņa jau toreiz mani atklāja, izteica man atzinību un paziņoja, ka "kaut kas tajā meitenē ir". Es Rēziju jau saucu par savu mammu numur divi," tā Latvijas pārstāve konkursā.

Kā Samantai, tā Rēzijai, Rubiķim un Paulam darba netrūkst, taču visi cenšas izbrīvēt laiku kopīgiem mēģinājumiem. Dziesmu pielāgošana "Jaunā viļņa" formātam, kas paredz, ka katram ir ne vairāk kā trīs minūtes, lai uzstātos, nav viegls uzdevums, bet Latvijas superkomanda apņēmusies ar to tikt galā.

"Es ļoti uzticos visiem šiem cilvēkiem, rezultāts būs tā vērts. Un man ir svarīgi, lai tā būtu. Es taču pārstāvu savu valsti, man ir svarīgi, kā Latvija nostartē. Es pati darīšu visu, kas manos spēkos, bet to darbu, ko dara mana komanda, to nevar nekādā naudā novērtēt," uzsver Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!