Foto: Itar-Tass/Scanpix

Krievijā populārais laikraksts ar mūsdienīgo nosaukumu Комсомольская правда publiskojis rezultātus par aptauju, kurā tā lasītāji bija noteikuši seksīgāko meiteni starp krievu-ukraiņu popgrupas VIA Gra vokālistēm.

Laikraksta onlaina versijas aptaujā piedalījās 15 000 cilvēku, un izvēles iespējas viņiem bija lielas - kopš 2000. gada, kad grupa dibināta, tajā ir dziedājušas 12 vokālistes 14 dažādās kombinācijās, un vairumā gadījumu meitenes izvēlētas, pateicoties savām krāšņajām vizuālajām formām.

Aptaujas rezultātā par seksīgāko grupas dalībnieci atzīta Albina Džanabajeva (attēlā pa kreisi), par kuru nobalsoja 3147 cilvēki jeb 21,7% respondentu. Otrajā vietā ar 18,3% balsu palika Anna Sedakova, bet trešajā - Vera Brežņeva (attēlā vidū) ar 18% balsu.

Daudzi grupas fani gan uzskata, ka galvenajai cīņai bija jānotiek starp Brežņevu un Nadeždu Meiheri-Granovsku, starp kurām sīva sacensība ritējusi gandrīz visu balsošanas laiku, tāpēc pēdējā brīdī "izrauto" Džanabajevas uzvaru saista ar Valērija Meladzes iejaukšanos, kurš tādā veidā sarūpējis savdabīgu dāvanu savai līgaviņai.

Galerijā: grupas VIA Gra meitenes dažādos laikos un dažādās kombinācijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!