Pagājušā gada nogalē ar pirmo hītu Labi sensacionālus panākumus guvusī apvienība Bermudu divstūris, kuras līderi ir brālēni Biceps un Triceps (attēlā), ir mazliet apmulsusi no pēkšņās slavas un protestē pret to, ka viņus dēvē par urlām.

"Abi esam brālēni, tādēļ pazīstam viens otru jau ļoti sen, un mūs abus ļoti interesē mūzika. Sanācām kopā ģimenes lokā pamuzicēt un tad arī sapratām, ka varam radīt ko jaunu un radās grupa Bermudu divstūris," izklaides portālam Mango atklāj Triceps.

Brālēnu iedvesmas avots - meiteņu dibeni

Bez mūzikas abus brālēnus vieno arī sports, meitenes ar skaistiem dibeniem, atpūta brīvā dabā un tusiņi klubos. "Brīvajā laikā sportojam svaru zālē, kur trenējam tikai rokas - bicepsu un tricepsu, jo tie ļoti patīk meitenēm," stāsta Triceps. Radīt hitus viņiem esot pat ļoti viegli, jo apkārt tik daudz iedvesmojošu lietu.

"Mūs iedvesmo viss - meiteņu dibenu formas saulainā laikā pie kafejnīcām, meiteņu komplimenti, kas rada vēlmi trenēties vēl vairāk, un, protams, arī ritmiska, kačājoša un skaļa mūzika, kas dod spēku, gribu un dzīvotprieku," iedvesmas avotus atklāj Triceps.

Lai gan citi Bermudu divstūri nodēvējuši par urlām, stilīgie brālēni neuzskata sevi par šī sabiedrības slāņa pārstāvjiem.

"Tie, kas dēvē mūs par urlām, neizprot šī vārda nozīmi. Citēju no Wikipēdijas - "urla ir mūsdienu latviešu jauniešu slengā lietots vārds, ar ko parasti apzīmē intelektuāli un kulturāli zema līmeņa krievu tautības jaunieti, kurš visbiežāk ģērbies treniņtērpā". Bet mums ir arī džinsas!" sašutis ir Triceps.

Ar savu mūziku Bermudu divstūris vēlas izklaidēt, taču nedusmosies, ja caur viņu dziesmām kāds sajutīs arī pašu mūziķu bērnības traumas vai kompleksus. Apvienības debijas dziesma Labi kļuva par hītu numur viens vairākās Jaungada ballītēs, un, kā atklāj Triceps, puiši ir nedaudz samulsuši no pēkšņās slavas.

"Mēs neesam vēl pieredzējuši šādu uzmanību, bet mēs ātri adaptējamies jaunajos apstākļos. Starp citu, dzirdējām kā salūta laikā kliedza: "Labi!"," ar panākumiem lepojas Triceps.

"Bermudieši" noliedz saistību ar "Musiqq"

Sociālajos portālos atbalstu Bermudu divstūrim pauduši arī grupas Musiqq puiši, kurus pat saista ar darbību šajā apvienībā, par ko Biceps un Triceps ir neizpratnē - viņiem neesot nekāda sakara ar Musiqq.

"Mums īsti nav skaidrs, kas ir ar to džeku orientāciju, tāpēc pagaidām negribam lai mūs pieraksta pie viņu draugiem," sabijies Biceps. Abi brālēni neesot īpaši Musiqq daiļrades cienītāji.

"Mums liekas, ka viņiem cukurs birst no mutes. Tas jau it kā nav nekas slikts, kādu saldumu jau arī dzīvē prasās. Taču mēs esam vairāk tādi rūgtāki, skābāki puikas. Bet daudziem Bermudu divstūrī viņi iet pie sirds. Ne tā, ka burtiski iet, bet tā, ka patīk. Tas tāds teiciens - "iet pie sirds". Patiesībā neviens jau nekur neiet. Tā vienkārši grib pateikt, ka patīk. Saprotiet?" filozofē Biceps.

Daudzu meiteņu iekārotie Biceps un Triceps pašlaik esot brīvi puiši, tā ka dāmām ar lieliem pupiem un pakaļām ir visas iespējas iekarot šo mūziķu sirdis.

"Lieli pupi un pakaļa, protams, ir neliels bonuss, bet tas nav galvenais. Galvenais, kas ir meitenei galvā. Ne jau tur kaut kāda šika cepure vai hūte, bet smadzenes! Nepārprotiet - skaidrs, ka katrai meitenei galvā ir smadzenes, bet jautājums - kā tās funkcionē. Kaut gan pat tas nav svarīgi - galvenais, lai cilvēks labs," par meitenēm spriež Biceps.

Pēc hīta Labi sensacionālajiem panākumiem Bermudu divstūris ir apņēmības pilns turpināt iekarot Latvijas šovbiznesu, radot citus grāvējus un koncertējot.

"Būs viss! Un būs labi! Tikai nedaudz pacietības un gatavojieties. Jo, kad mēs būsim klubā vai estrādē, vai sazin, kur mūs nauda aizvilinās, mēs nonesīsim ne tikai jumtu - mēs nonesīsim visu. Tagad aktīvi meklējam variantus, kā  pasargāt uzstāšanās vietas no sviedru plūdiem. Jo ies karsti!" nākotnes plānus iezīmē Biceps.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!