Foto: AFP/Scanpix
Pēc tam, kad pasaules bulvārpresē tika aprakstīti "Rolling Stones" ģitārista Ronija Vuda "varoņdarbi" ar 20 gadus veco krievu viesmīli Jekaterinu Ivanovu, Vuda sieva paziņojusi, ka "laulība ir cauri".

Ronijs Vuds un bijusī modele Džo Vuda bija precējušies 23 gadus. Žurnāla "The Sun" avots paziņojis, ka Džo jūtas nodota. Rokmūziķa laulība bijusi stipra, bet Rons ar savu stulbo uzvedību to visu iznīcinājis. Nabaga sieviete, kā jau tas sievām gadās, sākotnēji naivi ticējusi, ka Jekaterīna (jeb Eka, kā viņu dēvē Anglijā) un Ronijs ir bijuši tikai nevainīgās pudeles brāļu attiecībās, un meitene tikai vazājusies kopā ar Roniju, lai dabūtu iedzert pa brīvu.


Ronija un Džo laulības tika uzskatītas par vienām no apskaužamākajām un stabilākajām pasaules rokmūzikas aprindās. Taču pēdējās nedēļas laikā 61 gadu vecais Ronijs un 20 gadus vecā Eka sākotnēji tika redzēti kopā, dzerstoties pa Londonas izklaides vietām, līdz beidzot pārītis devās uz Ronija māju Īrijā un norobežojās no pārējās pasaules.


"The Telegraph" citē kādu sarunu starp Džo un Eku, kurā Džo jaunajai krievietei pārmetusi, kāpēc viņa atviļ viņai vīru, bet Eka atbildējusi: "Es viņu neatviļu. Viņš pats iet prom."


Lielā mērā šo pēkšņo pārvērtību izskaidro Ronija Vuda atgriešanās pie niekošanās ar stiprajiem dzērieniem. Par Ronija stāvokli ir uztraukušies arī grupas biedri, ieskaitot Miku Džegeru, kuri mēģina pierunāt savu biedru iziet ārstēšanās kursu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!