Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 19. jūnija, vakarā pašmāju piemīlīgais dziedošo meiteņu trio Lady's Sweet kultūras bārā Sapņi un kokteiļi sarīkoja jautru pasākumu, kurā prezentēja trīs svarīgus notikumus.

Simpātiskās meitenes atrādīja savu jauno singlu Tu mani cel, kura mūzikas autore ir trio dalībniece Vineta Elksne. Otrs pārsteigums bija videoklips, kurš tapis dziesmai Saruna.

Prezentācijas apmeklētājiem bija iespēja oficiāli novērtēt arī izmaiņas grupas dalībnieču vidū. DELFI Izklaide jau vēstīja, ka maijā grupas bijušo dziedātāju Jolantu Strikaiti nomainīja jaunā dziedātāja Sabīne Žuga, kura Lady's Sweet sastāvā debitēja Laimas Vaikules koncertā Rīgā.

Interesanti, ka videoklipā, kurš tapis dziesmai Saruna, redzama grupas bijusī dalībniece Jolanta. Kā izrādās, video ir simbolisks noslēgums radošajai sadarbībai ar bijušo trio dalībnieci.

"Dažādu apstākļu sakritības rezultātā sanāca, ka klipa montāža aizņēma ilgāku laiku, nekā bijām iecerējuši, tāpēc dziesmas ierakstā dzirdama un redzama Jolanta, nevis mūsu jaunā dalībniece Sabīne.

Taču, noskatoties video, sapratām, ka vēlamies to publiskot kā simbolisku noslēgumu mūsu radošajai sadarbībai ar Jolantu, kura trio sastāvā bija vairāk nekā piecus gadus," atklāja trio dalībnieces.

Pasākumā bija ieradušies meiteņu trio tuvākie draugi, radi un atbalstītāji. Starp viesiem bija arī puišu grupas PeR dalībnieks Edmunds Rasmanis, bijusī šova Okartes skatuve dalībniece Marta Ritova un, protams, Lady's Sweet bijusī dalībniece Jolanta Strikaite.

Nepiespiestā un draudzīgā gaisotnē viesiem tika sniegts meiteņu trio koncerts. Neiztrūkstoši bija arī ziedu klēpji, ar kuriem meitenes tika dāsni apdāvinātas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!