Foto: DELFI

Ziemassvētku gaidīšanas laikā globālajā tīmeklī savairojušies dažādi vairāk un mazāk asprātīgi svētku sveicieni, un maliņā nav palikuši arī sportiskie basketbola kluba VEF Rīga puiši, kuri sagādājuši patiesi atraktīvu video.

Jautrajā video sportisti pieteikti kā VEF Rīga koris, bet sveicienā viņi ne tikai demonstrē savas dziedāšanas iemaņas, bet arī aktieru talantu, iejūtoties spriganu Ziemassvētku rūķu lomās un viens otru apdāvinot.

Sportistu iedziedāto populārās kompozīcijas Zvaniņš skan versiju komandas fani jau paguvuši novērtēt atzinīgi, slavējot gan asprātīgo tekstu, gan basketbolistu drosmi un uzdrīkstēšanos publicēt diezgan greizo dziedāšanu.

Jau gandrīz aizvadītais gads VEF Rīga komandai kapteiņa Kristapa Janičenoka (attēlā) vadībā bija viduvējs - lai gan Latvijā viņi kļuva par čempioniem un Baltijas Basketbola līgā ierindojās otrajā vietā, Eiropas līmenī viņiem vērā ņemamus sasniegumus neizdevās gūt.

Jau ziņots, ka šī melodija kārdina daudzus īstus melomānus, un pat Lauris Reiniks vismaz divas valstis aplaimoja ar savu interpretāciju par dziesmu Zvaniņš skan.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!