Foto: Mango
Varētu šķist, ka garnadžiem par sava veida hobiju jau kļuvusi leģendārā mūziķa Ainara Virgas (attēlā) ģitāru kolekcijas revidēšana – kad viena atgūta, "kājas pieaugušas" citai.

Kā vēsta portālā liepajniekiem.lv publicētā informācija, mūziķis ceturtdien, 24. oktobrī, vērsies policijā ar iesniegumu, ka atkal nozagta viņa ģitāra.

Jau vēstīts, ka aizvadītā gada izskaņā, Jaungada naktī, no Virgas dzīvokļa tika nozagta 1962. gada izlaiduma melna Fender Stratocaster ģitāra, kuras atgūšanas "operācijā" tika iesaistīta arī policija. Vēlāk mūzikas instrumentu atgriezās pie sava likumīgā saimnieka, taču nu mākslinieks secinājis, ka tā atkal kļuvusi par garnadžu upuri.

"Toreiz savu ģitāru dabūju atpakaļ, bet tagad tā atkal nozagta. Nesen, pārskatot savu kolekciju, secināju, ka šī ģitāra no mana dzīvokļa pazudusi. Sanāk, ka tā nozagta jau otro reizi," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta mūziķis.

Šogad Virga jau divas reizes piedzīvojis nedienas ar mūzikas instrumentiem - oktobra vidū kāds nesankcionēti aizņēmās mūziķim tik dārgo Gibson Les Paul Custom ģitāru, taču to izdevās atgūt.

Lai gan Gibson Les Paul Custom modelis ir krietni dārgāks par šobrīd nozagto mūzikas instrumentu, Virga skaidro, ka arī šī ģitāra viņam ir ļoti īpaša. Tai ir sava pievienotā vērtība, tādēļ viņš cer, ka to izdosies atgūt.

"Man vienalga, ka savulaik šo ģitāru iegādājos par tūkstoš latiem. Manās acīs tā ir vismaz simts tūkstošus vērta, tādēļ arī vērsos policijā ar iesniegumu, un man pat ir aptuvena nojausma, kurš varētu būt vainojams zādzībā," neslēpj Virga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!