Interneta lietotāju ievērību izpelnījusies zviedriete Simona Girtsa (attēlā). Skandināvu daiļava aizrāvusies ar dažādu ierīču izgudrošanu, un īpaši lielu sajūsmu raisījis aparāts, kuru meitene izveidojusi, lai turpmāk vairs nekad no rītiem neaizgulētos.

Kā liecina Simonas oficiālajā mājas lapā Simonegiertz.com pieejamā informācija, viņas hobijs ir elektroierīču izgudrošana. Savu eksperimentu un darinājumu izmēģināšanas procesu zviedriete iemūžina video un vēlāk izliek publiskai apskatei vietnē YouTube.

Simonas video blogs izpelnījies milzīgu ļaužu interesi, un viena no meitenes jaunākajām izgudrotajām mašīnām ir modinātājpulkstenis, kurš papildināts ar mākslīgo roku, kas sāk klopēt guļavu mirklī, kad pienācis laiks celties.

Aparāts, kuram dots nosaukums "pamošanās mašīna", ir ne tikai ērmīgs, bet arī ļoti praktisks rīks visiem tiem, kuri mēdz aizgulēties. Liekot lietā savas zināšanas, Simona visparastākajam modinātājpulksteni klāt piemontējusi plastmasas roku, kuru darbina jaudīgs motoriņš.

Tiklīdz atskan modinātāja zvans, roka sāk griezties uz riņķi. Ja ierīce novietota pareizā augstumā virs gulētāja galvas, tā iepļaukā dusētāju.

Lai gan "pamošanās mašīna" kļuvusi par interneta sensāciju un daudzi noteikti kāro tikt pie līdzīgas ierīces, šis nav vienīgais Simonas izgudrojums. Zviedriete radījusi arī "brokastu mašīnu" un pagalam neveiksmīgu uzparikti zobu tīrīšanai. Ar Simonas video blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!