Foto: Publicitātes attēls
Piektdien, 9. jūnijā Rīgas centrā, Tērbatas ielā 40 durvis vēris sen gaidītais sieviešu un vīriešu apģērbu un aksesuāru veikals Branchess.

Branchess – tas ir zīmols sievietēm un vīriešiem, kuri spēj novērtēt eleganci un kvalitāti par pieejamu cenu. Branchess piedāvājumu un kvalitāti atzinīgi novērtējuši jau daudzi tūkstoši veikala pastāvīgo klientu. Tieši tādēļ jauns veikals tika atvērts klientiem ērti pieejamā vietā – Rīgas centrā, Tērbatas ielā 40.

Veikals izkārtots divos stāvos. Pirmais no tiem ir veltīts sieviešu garderobei – sievišķīgas kleitas, svārki, blūzes un aksesuāri gan klasiska ikdienas tēla veidošanai, gan svētkiem. No citiem apģērbu un aksesuāru veikaliem Branchess atšķiras ar plašo izmēru klāstu - šeit atrast meklēto katrai dzīves situācijai spēs gan 34., gan 56. izmēra īpašniece. Īpašu uzmanību ir vērts veltīt tam, ka atsevišķi aksesuāri un svārki ir ražoti Latvijā, tie ir unikāli un pieejami vien ierobežotā daudzumā.

Otrajā stāvā ir viss pārliecinoša vīrieša tēla veidošanai. Uzvalki, krekli, bikses, apavi, aksesuāri, kā arī apģērbs ikdienai. Skatoties uz kreklu plauktiem, tik tiešām var atzīt ka vīriešiem veikalā Branchess ir un būs no kā izvēlēties. Veikalā pieejami gan klasiski kokvilnas, gan arī lina krekli, kas ir šī gada jaunums veikalos Branchess. Vasaras sezonai sākoties, īpaši aktuāli ir krekli ar īsām piedurknēm, kuru sastāvā ir zīds vai bambuss. Rūpējoties par vīriešu garderobi, ir padomāts par plašu izmēru klāstu, uzvalki un krekli pieejami dažāda auguma un izmēra vīriešiem, tāpēc tiks gaidīti visi!

Veikals Branchess, Tērbatas ielā 40 Jūs gaidīs darbadienās no 10:00 – 20:00 un sestdienās no 10:00 – 18:00.

Vairāk informācijas: Branchess mājaslapā un Facebook lapā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!