Ik piektdienu pašā pilsētas centrā notiek pasākums "Muzikālā virtuve" – jauna formāta projekts rīdziniekiem un pilsētas viesiem.

"Katram no mums ir sava virtuve - mājīga virtuvīte mazā dzīvoklī vai liela virtuve gaišā privātmājā. Tā arī katrā darbavietā - visas labākās lietas notiek virtuvē." Ar šādiem vārdiem sevi piesaka jaunais muzikālais projekts "Muzikālā  virtuve", kas iekārtojies mājīgajā  klubā "Friends Pub" Rīgā,  Elizabetes ielā 55.

"Muzikālās virtuves" viesus sagaida un uzrunā pasākuma vadītāja, visu mīlētā un cienītā aktrise Tatjana Lukašenkova, kam neaizmirstamu un skanīgu vakaru veidot palīdz kluba mākslinieciskais direktors un dziedātājs  Dmitrijs Miļeņins. Apbrīnojami harizmātiskie muzikālie vakara vadītāji ir īsts atradums šādam pasākumam.

"Muzikālā virtuve" - tie ir skaisti cilvēki, jauka atmosfēra, klāti galdi - šampanietis un uzkodas, dzīvā mūzika, dāvanas un pārsteigumi, bet viesu statusā - populāri, sabiedrībā zināmi cilvēki.

Rīgā nav līdzīga pasākuma, uz kuru, svinīgi saposušies, var aiziet kopā ar mīļoto cilvēku vai draugiem, lai atpūstos, padejotu un paklausītos dzīvo mūziku. "Muzikālajā virtuvē" svētki un labs garastāvoklis ir katru nedēļu, un galvenais - viss notiek draudzīgā gaisotnē.

Projekts "Muzikālā virtuve" klubā "Friends Pub" notiek regulāri - katru piektdienu. Līdz šim virtuvē jau viesojušies tādi Latvijā pazīstami cilvēki kā Anatolijs Hvojņickis, Natālija Oļesika, Svetlana Ļeva, Jūlija Vasiļjeva, Jekaterina Frolova, Dāvids Kalandija un Irina Perepeļica. Katrs  no viesiem kluba "Friends Pub" šefpavāra Aleksandra Andrejeva virsvadībā gatavo savu "firmas" ēdienu, turklāt, kamēr virtuvē top "vakara ēdiens", zālē skan grupas "Light Music Band" priekšnesumi, viesus izklaidē vakara vadītāji, bet neskaitāmajos kluba monitoros redzama translācija no virtuves. Vakara gaitā viss notiek tik vienmērīgi un atraisīti, ka trīs stundas draugu lokā paskrien nemanot!

Pasākumā gaidīti it visi! Lai "Muzikālās virtuves" pārsteigumus baudītu klātienē, atliek vien piezvanīt un rezervēt galdiņu Jums nepieciešamo viesu skaitam. 

Nākošā "Muzikālā  virtuve" būs jau ceturdien, 30.10.2014, plkst.21:00.

Sīkāka informācija un rezervācija, zvanot  +371 2 0223322 vai +371 2 9299444.

www.clubfriends.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!