Foto: Publicitātes foto

Ziedi ir drošs un pārbaudīts veids, kā uzburt smaidu sev tuvu cilvēku sejās. Tulpju klēpis, elegants ziedu pušķis vai krāšņas rozes 8. martā vai parastā ikdienā – tas pārsteigs un iepriecinās ikvienu sievieti un pilnīgi noteikti liks viņai pasmaidīt. Lai dāvātu prieku, talkā nāks "BLOOM zieduveikals.lv".

Ikdienas skrējienā mēs nereti aizmirstam par sīkumiem un to nenovērtējamo nozīmi. Labs vārds, uzmundrinoša ziņa, kompliments un, protams, ziedi – tās ir lietas, kas neprasa nedz daudz laika, nedz pūļu, bet padara cilvēkus un vidi mums apkārt priecīgāku un košāku.

Ziedi mūsu ikdienu izkrāso burtiski – šajā pelēkajā laikā pirms dabas uzplaukšanas to krāsas un smarža priecēs vēl ilgi pēc saņemšanas, vairojot pozitīvas emocijas un labu garastāvokli gan mājās, gan darbā.

Protams, 8. marts ir īpaša diena, kad pārsteigt sievietes – mīļoto, kolēģes, mammu, sen nesatiktu draudzeni vai jebkuru citu daiļā dzimuma pārstāvi, atgādinot, cik svarīgas viņas ir, un vienkārši dāvājot prieku. 8. marta ziedi var arī kļūt par atzīšanos mīlestībā, liekot līdz ar pavasara atnākšanu uzplaukt jaunām jūtām.

Prieka dzirksti sieviešu acīs iespējams aizšķilt arī tad, ja aizņemtības vai attāluma dēļ nav iespēja pašam pasniegt ziedus – tad risinājums ir ziedu piegāde, kas ne tikai būs patīkams pārsteigums, bet arī var likt sievietei sajusties kā kādas romantiskas filmas varonei. "BLOOM zieduveikals.lv" piedāvā iespēju ziedus izvēlēties un pasūtīt mājaslapā, tikai ar pāris klikšķiem sarūpējot prieku un pārsteigumu sev tuvam un nozīmīgam cilvēkam. Ziedu piegāde tiek nodrošināta Rīgā un visā Latvijā.

Ziedu dāvināšanas nozīmi nevar pārvērtēt, un tradīcija tos pasniegt Starptautiskajā sieviešu dienā ir nezūdoša. Kā pārliecinājies "BLOOM zieduveikals.lv", ik gadu ziedi 8. martā kļūst arvien pieprasītāki, apliecinot skaistā ieraduma spēku. Visbiežāk šajā dienā pircēji izvēlas klasiskas vērtības – tulpes –, bet populāras ir arī jutekliskās rozes un krāšņie ziedu pušķi, starp kuriem sev piemērotāko atradīs pat visprasīgākais dāvinātājs.

Der gan paturēt prātā, ka patīkama pārsteiguma spēks ir vēl lielāks tad, kad to vismazāk gaida, tāpēc dāvājiet ziedus arī ikdienā – iepriecināt mūsu dzīvē svarīgus cilvēkus ir vienkārši.

"BLOOM zieduveikals.lv" darbojas kopš 2005. gada un, sekojot devīzei "Svaigi ziedi, skaisti pušķi, uzticams serviss un apmierināti klienti" ziedu veikals var lepoties ar desmitiem tūkstošiem apmierinātu klientu, kuri uzticamo ziedu tirdzniecības vietni izvēlas gan svētkos, gan ikdienā.

Plašāku informāciju par "BLOOM zieduveikals.lv" piedāvājumu, ziedu pušķiem, jaunumiem un pasūtīšanas iespējām var atrast mājaslapā Zieduveikals.lv. Īpaši Starptautiskajai sieviešu dienai sarūpēti pārsteigumi – dāvanas un ziedi ar piegādi – meklējami šeit.

"Delfi" lasītājiem piedāvājam līdz 6. martam izmantot iespēju pasūtīt ziedus ar 10% atlaidi, izmantojot kodu 8MAR10. Laipni lūdzam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!