Jau apmēram mēnesi Vecrīgas šarmantajā Teātra ielā ir atvērta jauna filiāle vienam no pilsētnieku iemīļotākajiem restorāniem "Double Coffee". Ar svinīgu atklāšanu 11.jūnijā "Double Coffee" draugiem un sadarbības partneriem pavisam oficiāli tika prezentētas jaunās telpas, un sniegta atskaite par jau paveikto, ceļā uz "Double Coffee" attīstību par mūsdienīgu un kvalitatīvu pilsētas restorānu.

"Double Coffee"  jau vairākus gadus mērķtiecīgi strādā pie kvalitātes paaugstināšanas, kas strauji tiek īstenots dzīvē. Pirmkārt, tas ir virtuves tehnoloģiju nomaiņa uz modernākām un ekoloģiskām, lai apmeklētāju apkalpošana būtu ātrāka, skaistāka, garšīgāka. Būtiska ir arī  piedāvātās ēdienkartes rūpīga izstrāde un regulāra tās nomaiņa atkarībā no sezonas. Un, kā viens no ļoti nozīmīgiem soļiem šī mērķa sasniegšanā, ir jaunā restorāna atvēršana Teātra ielā 12 (pie Galerija Centrs), kas ir būtiski atšķirīgs interjera un dizaina ziņā no pārējiem "Double Coffee' restorāniem.

Jaunais interjers ir viens no izaicinājumiem "Double Coffee" attīstībā un mēģinājumiem piesaistīt arī prasīgo un izvēlīgo rīdzinieku auditoriju, piedāvājot brīvu atmosfēru un pārdomātu izkārtojumu. Galdiņu, krēslu izmēri un modeļi ir rūpīgi izvēlēti tam, lai ikviens apmeklētājs šeit justos maksimāli atslābināti un ērti gan ieturot maltīti, gan uzkavējoties šeit un pačatojot internetā vai strādājot ārpus darba telpām. Iestājoties siltākam laikam, gardus ēdienus un dzērienus var baudīt arī uz āra terases.

Dizaineres Guntas Lapiņas radītais interjers pozitīvi pārsteigs visus "Double Coffee" draugus un  uzticīgos šī restorāna cienītājus. Iekštelpu apdarē ir izmantots, Latvijā vēl neierastais, kapars saspēlē ar dabīgo koku. To radītājā dzintarainā gaisma un atspulgi kopumā veido fascinējošu sajūtu par kaparā sagūstītu uguns spēku, kas ietverts maigā koka ietvarā, un tam visam klāt vijas kafijas aromāta stīgas.

Neapstāties pie sasniegtā un arvien celt un pilnveidot "Double Coffee" pakalpojumu kvalitāti ir arī tuvākās nākotnes plānos. Tikko noslēgtais līgums ar Itālijā tradicionālās kafijas PELLINI pārstāvjiem ir kā viens no kārtējiem soļiem, kas sperti šajā virzienā. "Double Coffee" bārmeņi dosies uz PELLINI kafijas rūpnīcu pieredzes apmaiņai un prasmju pilnveidošanai, lai  jau pavisam drīz ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis varētu baudīt vislabākos espresso, kapučīno vai latte macchiato.

"Esat mīļi gaidīti kopā izbaudīt virtuves, vīna un kafijas nianses, īpaši mājīgo atmosfēru un novērtēt mūsu kopīgi sasniegto!", par "Double Coffee" jau sasniegto un vēl iecerēto savā redzējumā dalījās tā ģenerāldirektors Sergejs Plotņikovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!