Foto: Publicitātes foto

Sākoties rudenim, pārvērtības piedzīvojis Dailes teātra aktieris un Jagudina lomas atveidotājs seriālā UgunsGrēks Andris Bērziņš (attēlā pa labi) – cienījamais kungs atvadījies no saviem iesirmajiem matiem, noskujot tos.

Telekanāls TV6 jau ceturto gadu pēc kārtas organizē Ūsu kampaņu jeb akciju Esi īsts vecis?!, kuras ietvaros ikviens stiprā dzimuma pārstāvis tiek aicināts veikt prostatas pārbaudi.

Par kampaņas reklāmas "seju" kļuvis tautā mīlētais aktieris Andris Bērziņš, kurš šoreiz par godu kampaņas jaunajai sezonai ne tikai uzaudzējis kuplas ūsas, bet arī noskuvis matus.

"Ja vīrietis nerūpējas par savu veselību, tad pastarpināti cieš arī sieviete. Būtu vērts to atcerēties," savus biedrus mudina Bērziņš, kurš kopā ar otru kampaņas atbalstītāju - aktrisi Ilzi Pukinsku - ir pārliecināts, ka Ūsu kampaņa ir viens no labākajiem veidiem, kā pievērst sabiedrības uzmanību prostatas pārbaudes veikšanai.

Akcijas Esi īsts vecis?! laikā no 24. septembra pirmajiem 1200 vīriešiem, kuri vecāki par 45 gadiem, asins analīzes prostatas antigēnu testam Veselības Centrā 4 tiks nodrošinātas bez maksas. Pēc testa veikšanas, saņemot īpašu kuponu, viņi varēs konsultēties pie urologa par akcijas cenu - 10 latiem - Veselības centrā 4 uroloģijas dienestā un Juglas klīnikā, Diagnostikas centrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!