Foto: Reuters/Scanpix/LETA/Privātais arhīvs
Pazīstamais zviedru aktieris Dolfs Lundgrēns 13. jūlijā mijis gredzenus ar savu krietni jaunāko draudzeni – klusā un intīmā ceremonijā Mikonas salā Grieķijā 65 gadus vecā "bojeviku" zvaigzne otro reizi mūžā kļuva par precētu vīru, ziņo "People".

Lundgrēns teicis jāvārdu savai privātajai trenerei – 27 gadus vecajai Emma Krokdālai, ar kuru viņš ir kopā vairākus gadus; aktieris savu draudzeni bildināja 2020. gadā, taču kāzām traucējusi kovida pandēmija. Lundgrēna kundze ir 38 gadus jaunāka par pašu aktieri.

Pāris apprecējies Lundgrēnam piederošā īpašumā Mikonas salā, klāt esot tikai pašiem tuvākajiem cilvēkiem.

Kā medijam "People" skaidro pats aktieris, savu mīļoto viņš pazinis jau 2019. gadā, taču romantiskas jūtas uzplaukušas vēlāk. Emma ir norvēģiete un strādā par privāto fitnesa treneri, turklāt jaunā dāma iepazīstoties nav zinājusi, ka Lundgrēns ir slavena "bojeviku" zvaigzne, kurš filmējies arī "Rokijā".

Pāris pirmo reizi kopā sabiedrībā izgāja "Minjonu" filmas pirmizrādē 2022. gada jūnijā. Kad abi saderinājās, Lundgrēns kādā intervijā par draudzeni teica: "Viņa ir eņģelis, kas ieradies man palīdzēt."

Lundgrēns arīdzan atzīmē, ka, neraugoties uz Emmas jaunību, viņa esot savam vecumam ļoti nobriedusi sieviete ar interesantu pagātni. "Viņa šeit ieradās no nelielas pilsētiņas Norvēģijā, viņa bija precējusies un piedzīvoja skarbu šķiršanos. Viņa pārdzīvojusi daudz tādu lietu, ar kādām lielākā daļa vienaudžu nav saskārušies. Tāpēc Emma ir jauneklīga, bet nobriedusi," skaidroja aktieris.

Mīļotā sieviete bijusi klāt arī Lundgrēna cīņā ar vēzi. Aktierim 2015. gadā atklāja audzēju nierēs, pēc pieciem gadiem diagnosticēja vēl citus audzējus, tostarp aknās, un ārsti teikuši, ka dzīvot atlicis ne vairāk par diviem, trim gadiem.

"Man ir bijusi neticami lieliska dzīve, esmu nodzīvojis kā piecas dzīves vienā," teic aktieris un piebilst, ka atveseļošanās notiek. Iedarbīgu zāļu dēļ vēža apjoms jau sarucis par 90% un tagad atlicis tikai izņemt audzēju rētaudus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!