Foto: Privātais arhīvs

Vasaras izskaņā ar mīļoto Aimuru Krūzi apprecējusies Latvijas Nacionālā teātra aktrise, seriāla "Viņas melo labāk" zvaigzne Evija Skulte.

Skulte un igauņu uzņēmējs gredzenus mijuši 31. augustā. Kā "Facebook" norādījusi aktrise, pēc kāzām viņa pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad dēvējama kā Evija Krūze.

Aktrise publiskojusi arī skaistu kāzu foto, kurā tapusi iemūžināta kopā ar mīļoto, un jaunlaulātie komentāros apbērti ar apsveikumiem un laba vēlējumiem.

Atgādinām, ka Skultes un viņas igauņu mīļotā attiecības publiskas kļuva 2017. gada pavasarī, kad abi kopā apmeklēja seriāla "UgunsGrēks" noslēguma ballīti. Vēlāk aktrise intervijās pašmāju presei atklāja, ka ar mīļoto viņa iepazinusies kādā spa centrā.

Pāris saderinājās aizvadītā gada izskaņā.

Pirms tam Skultei bija visai vētrains dienesta romāns ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, ar kuru viņa iepazinās seriāla "Viņas melo labāk" uzņemšanas laikā.

Evija savulaik bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti, bet 2012. gadā pāris paziņoja par šķiršanos. Šajā savienībā pasaulē nākuši divi dēli. Arī Aimurs vienreiz jau bijis precējies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!