Foto: EPA/LETA
Holivudas aktrise Andželīna Džolija (attēlā), kura bieži vien tiek saukta par vienu no pasaules skaistākajām sievietēm, nav spējusi izvairīties no problēmas, ar kuru cīnās 90 procenti visas pasaules sieviešu – preses fotogrāfi atklājuši, ka aktrises gurnu izskatu bojā celulīts.

35 gadus vecā skaistule šobrīd aktīvi apceļo pasauli, reklamējot savu jauno grāvējfilmu Salt (Solta), un tieši vienā no šīs filmas reklāmas sesijām, kas notika Japānas galvaspilsētā Tokijā, žurnālisti pamanījās nofotografēt Džolijas celulīta izgrumbotās kājas, kad melnās, līdz zemei krītošās Versace kleitas, kuru aktrise bija izvēlējusies vilkt uz šo reklāmas pasākumu, šķēlums ik pa brīdim atkailināja viņas kāju visā tās garumā.

Lai gan Džolija visu laiku centās plīvojošo kleitu pieturēt, fotogrāfi tomēr pamanījās nofotografēt aktrisi brīdī, kad bija skaidri redzams viņas celulīta bedrītēm klātais stilbs.

Amerikāņu žurnālisti ievērojuši, ka jau vairākus gadus Džolija izvairās publiski parādīties pludmalē, kā arī, ja neskaita dažus atsevišķus kadrus filmās, atsakās fotografēties puskaila. Aktrisei tuvu stāvoši cilvēki pasaules bulvārpresē jau agrāk izplatījuši baumas, ka pēc dvīņu Noksa un Vivjenas dzemdēšanas Džolija esot sākusi stipri kautrēties par savu augumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!