Foto: Laura Puncule

Šovasar laulības ostā iestūrējis viens no pamanāmākajiem pašmāju aktieru pāriem Ieva Florence un Oskars Vīksne. 9. augustā mīlētāji mijuši gredzenus un kļuvuši par sievu un vīru.

Precību faktu jaunā sieva plašākai sabiedrībai atklājusi ar sociālo tīklu starpniecību. Ieva "Instagram" padalījusies ar kāzu foto, kuru papildinājusi ar precību datumu.

Arī kāzu portāls "Līgavām" publiskojis precību foto un skaistu novēlējumu jaunlaulātajiem.

Atgādinām, ka Florence un Vīksne pērn vasarā saderinājās Sardīnijā. Jaunieši ir kopā jau vairākus gadus.

Jūtas starp abiem aktieriem uzplauka studiju laikā – viņi abi mācījās vienā kursā Latvijas Kultūras akadēmijā.

View this post on Instagram

Blessed 09.08.2019 . ❤️ . Photo by Roberts Āboltiņš @robertsaboltins 🙌

A post shared by Ieva Florence - Vīksne (@ieva_florence) on Aug 10, 2019 at 5:44am PDT

View this post on Instagram

Ak! Man tik ļoti trūkst vārdu. Bet es tomēr gribu ko teikt. Esmu tik ļoti pateicīga visumam, dzīvei un apstākļiem, kas mūs saveda kopā ar @ieva_florence un @cilvek_berns. Pa vienu viņu kāzu dienu esmu iemācijusies vairāk kā daudzu gadu laikā. Tā mīlēstība, miers, rūpes un cieņpilnā attieksme vienam pret otru un visiem apkārt esošajiem. Tas ir kas liels un maģisks. Tās mirdzošās acis un intimitāte. Es jau viņiem teicu, ka, manuprāt, viņu draugi pasaka daudz vairāk kā vārdi. Viņu draugi tik pat degošām acīm un mīlestības pilniem vārdiem parādīja, cik fantastiskas personības un pāris ir Ieva un Oskars. Es mūžam turēšu sirdī šo pieredzi un mūžam teikšu, ka par šī pāra mīlestību ir jāuzraksta grāmata. ⁣ ⁣ Un vēl, es ticu, ka mīlestība ir milzīgs spēks, kuras dēļ, kamēr apkārt lija, mums spīdēja šāda saule.⁣ ⁣ #weddingphoto #weddingphotography #weddingphotoshoot #weddingdress #whitedress #love #truelove #happiness #couplegoals #perfectlove #destinationwedding⁣⁣⁣ #weddinghair #wayupnorth #bride #groom #husbandandwife #safestplace #latvianphotographer #norwaywedding #norwayphotographer #authenticlovemag #wanderingphotographers #loveandwildhearts #firstdance #kāzufotogrāfs #kāzas #vasaraskāzas #rundālespils #bryllupsfotograf

A post shared by Photographer | Laura Puncule (@laurapuncule) on Aug 11, 2019 at 8:47am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!