Foto: Privātais arhīvs
Pēc trīs gadu kopābūšanas Dailes teātra aktieru Dārtas Danevičas un Niklāva Kurpnieka attiecības beigušās.

2017. gada vasarā tapa zināms, ka Dailes teātrī uzplaucis skaists dienesta romāns. Pašmāju prese steidza vēstīt, ka romantiskas attiecības uzsākuši aktieri Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks.

31 gadu vecā Dārta un par viņu četrus gadus jaunākais Niklāvs savulaik kopā spēlēja izrādē "Brutāls un dēls", un tad, visticamāk, starp abiem arī uzplauka simpātijas.

Pandēmijas sākumā aktrise īrēšanai izlika savu dzīvokli Stabu ielā, raisot runas, ka, iespējams, izirusi arī kopdzīve ar Kurpnieku.

Brīdi vēlāk no Danevičas "Instagram" konta pazuda arī attēli, kuros viņa bija redzama kopā ar Kurpnieku.

Par to, ka aktieru pāris šogad tik tiešām izšķīries, otrdien raksta izdevums "Kas Jauns", kuram Kurpnieks apliecinājis, ka vairs nav kopā ar Daneviču.

"Neviens no mums pie kāda neaizgāja. Esmu pateicīgs par laiku, ko biju kopā ar Dārtu, un arī tagad mums ir labas, draudzīgas attiecības. Nevienu sliktu vārdu negribu par viņu teikt," attiecību beigas komentē Niklāvs, piebilstot, ka kopdzīve neizdevās, iespējams, tāpēc, ka abi sagājuši kopā pārāk jauni.

"Kas Jauns" raksta, ka efektīgā aktrise ļāvusies jaunām attiecībām ar politiķi Artusu Kaimiņu. Tas arī teātra ļaužu aprindās neesot nekāds noslēpums. Baumu līmenī par tām dzirdējis arī Kurpnieks.

Ne Kaimiņš, ne Daneviča izdevumam nav apstiprinājuši, ka ir kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!