Foto: AFP/Scanpix
Holivudas aktiera Brūsa Vilisa otrā sieva Emma (abi kopā attēlā) gaida bērnu, kas būs pirmais viņu laulībā, bet slavenajam aktierim - jau ceturtais bērns (56 gadus vecajam Vilisam jau ir trīs bērni no viņa pirmās sievas Demijas Mūras).

Ir gaidāms, ka viņa un 35 gadus vecās Emmas Hemingas-Vilisas pirmais kopīgais bērns piedzims nākamā gada sākumā. Kā presei paziņojis Vilisa aģents, pāris priecājas par šo ziņu un nepacietīgi gaida ģimenes pieaugumu.

Viliss apprecēja dizaineri un modeli Emmu Hemingu 2009. gada 21. martā. Viņam jau ir trīs meitas - 23 gadus vecā Rumera, 20 gadus vecā Skauta un 17 gadus vecā Tallula Bella - no pirmās laulības, kas tika šķirta 2000. gadā.

33 gadus vecā Emma Heminga ir Maltā dzimusi amerikāņu aktrise un modele. Kopš 2007. gada viņa gan nav filmējusies (pēdējā vērā ņemamā filma bija Perfect Strangers ar Brūsu Vilisu un Haliju Beriju galvenajās lomās), taču modeles karjerā viņai ir vērā ņemami panākumi - Emma sadarbojusies ar tādiem zīmoliem kā Christian Dior, John Galliano, Valentino, Ralph Lauren, Victoria's Secret un citiem.

Brūsa Vilisa un Emmas Hemingas laulību ceremonijā Karību jūras valstī Tērksās un Kaikosās bija klāt arī Demija Mūra ar viņas un Brūsa Vilisa trim meitām. Šo kāzu viesis bija arī Demijas Mūras tagadējais vīrs aktieris Eštons Kačers, ar kuru viņa apprecējās 2005. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!