Foto: Vida Press
Aktrise, kura pasaules mēroga slavu ieguva 1999. gadā ar valšķīgās Andželas lomu drāmā "Amerikāņu skaistums", gatavojas mātes lomai.

"Mena Suvari ir stāvoklī!" – tā piektdienas vakarā kā ekskluzīvu vēsti pasniedzis tabloīds "People". Pavasarī skaistā aktrise kļūs par māmiņu savam pirmajam mazulim.

41 gadu vecā Mena Suvari atklājusi, ka gaidāmais mazulis būs puika. Par bērniem viņa sapņojusi jau sen, tomēr tikai ar trešo vīru izdevies šo sapni piepildīt.

"Viss vēl ir procesā. Man jānotic un jāpieņem, ka tik tiešām kaut kas tik skaists notiek ar mani. Šī ir ļoti emocionāla pieredze. Dīvaini jau bija to pat uzzināt – nespēju noticēt, ka es patiešām gaidu mazulīti," tabloīdam pauž aktrise.

Viņa atzīst, ka tikt pie mazuļa centusies jau sen, bet pēc daudzām vilšanās reizēm – negatīviem grūtniecības testiem – atmetusi cerībām ar roku un metusies darbos. Taču tieši tad bēbītis arī pieteicies! Jūlija beigās aktrise sajutusi grūtniecības pazīmes, un tests izrādījies pozitīvs.

Menas Suvari vīrs Maikls Houps ir viņas trešais dzīvesbiedrs. Abi apprecējās 2018. gadā, īsi pēc satikšanās tā paša gada oktobrī.
Foto: Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!