Foto: Privātais arhīvs

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča un Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš pošas jaunam posmam savā dzīvē, liecina aktrises un politiķa publiskotais sociālajos tīklos.

Savā jaunākajā ierakstā Ziemassvētku vakarā sociālajā vietnē "Instagram" Daneviča ievietojusi Jāņa Deinata uzņemtu foto, kurā pozē kopā ar mīļoto vīrieti Kaimiņu. Dārtas aprises liecina, ka viņa ir pirmdzimtā gaidībās.

Aktrise vēsta, ka šis gads viņai ir bijis labs un tiekot gaidīts arī viss jaunais, arī Ziemassvētku brīnums.

24. decembra vakarā ziņa par gaidāmo mazuli vienlaikus parādījās gan aktrises, gan politiķa sociālo tīklu kontos.

Par to, ka Daneviča ir gaidībās, aktieru aprindās mēļots jau ilgāku laiku. Jāpiebilst, ka vēl decembra sākumā Daneviča neapstiprināja runas, ka būtu stāvoklī, kā arī lūdza saudzēt viņas privāto dzīvi.

Savukārt novembrī 32 gadus vecā aktrise, kura ir aktīva "Instagram" platformas lietotāja, īsajos instagrama video atbildēja uz savu sekotāju jautājumiem, starp kuriem pavīdēja arī visai tiešs "Vēlētos bērnus nākotnē?"

Daneviča šo jautājumu virtuāli "pāradresēja" savam mīļotajam vīrietim, Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam, sakot, ka tas jāprasa viņam: "Artuss, tev jautā!" Kaimiņa kungs gan šajā virtuālajā atrakcijā neiesaistījās un publiski neko neatbildēja.

Kaimiņš un Daneviča savas attiecības publiski apstiprināja šā gada vasaras saulgriežos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!