Foto: Vida Press

Seriāla "Draugi" ("Friends") draugi vēlētos, lai starp tā galvenajiem aktieriem būtu īstas mīlas jūtas, taču diemžēl daudzi pasteidzas ar secinājumiem.

Baumas par to, ka aktieri Deivids Švimmers un Dženifera Anistone, kuri leģendārajā seriālā iemieso Rosu un Reičelu, varētu būt pāris arī īstajā dzīvē, virmo jau kopš seriāla sākuma 1994. gadā. Tam bija arī pamats, jo Švimmers nekad nav noliedzis, ka filmēšanas pirmajā sezonā bijis "nedaudz aizrāvies ar Anistoni". Viņi esot bijuši kā divi blakus slīdoši kuģi, kas nekad nesaskrējās, jo abiem tolaik bija attiecības.

Nu, kad sākta "Draugu" atkalapvienošanās epizožu filmēšana, no jauna uzvirmojušas runas, ka 54 gadus vecais Švimmers un 52 gadus vecā Anistone tomēr varētu būt pāris arī īstajā dzīvē. Baumu pamats: žurnālam "Closer" kāds filmēšanas grupai tuvs avots vēstījis, ka šis notikums atkal uzjundījis jūtas starp abiem.

Anistone esot savās mājās pagatavojusi vakariņas kolēģim Švimmeram, kā arī abi kopā manīti vīna darītavā Santabarbarā. Taču abi joprojām ir tikai draugi, nevis mīlnieki, to izdevumam "The Sun" apliecinājis Deivida Švimmera pārstāvis saziņā ar medijiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!