Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise Demija Mūra (attēlā) vienmēr slavēta par spēju savā cienījamajā vecumā (viņai šoruden apritēs 54 gadi) saglabāt jauneklīgu izskatu, taču sensāciju kārajiem paparaci šonedēļ izdevies tikt pie daiļavai ne pārāk glaimojošiem kadriem.

Mūra nedēļas sākumā Londonā apmeklējusi izdevuma "Vogue" rīkoto "100 Gala Dinner" zvaigžņu burziņu. Kad aktrise devusies prom no pasākuma, viņu ielencis fotogrāfu pūlis, un paparaci uzbrukums vainagojies ar momentuzņēmumiem, kas satraukuši daiļavas fanus.

Bildes publicētas lielākajos medijos, un tās raisījušas karstu diskusiju. Mūras fani satraukušies, ka viņa paparaci kadros izskatās svešāda un novecojusi.

Aktrises pielūdzēji baiļojušies, ka viņa palikusi slinka un vairs nepievērš savam izskatam tik lielu vērību. Citi izteikuši versiju, ka Mūra, iespējams, gluži vienkārši ballītē pārāk aizrāvusies ar alkoholiskajiem kokteilīšiem.

Savukārt tie, kuri spējuši saglabāt vēsu prātu, pieļāvuši, ka no mušas uzpūsts zilonis un ar aktrises izskatu viss ir vislabākajā kārtībā, bet fotogrāfi apzināti viņu iemūžinājuši ne pārāk glaimojošā rakursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!