Foto: Mango

Viens no seksīgāko vīriešu topu līderiem, Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis atvaļinājumu pavada, dūšīgi strādājot, savā lauku īpašumā Alojā.

Kamēr citi aktiera kolēģi uzstājas radoša satura brīvdabas projektos, Dzelzītis uzsācis vērienīgus sakopšanas darbus savā lauku īpašumā Alojā, kur tuvākās mājās atrodas 1,5 kilometru rādiusā. Lauku māju un pāris hektārus zemes aktieris iegādājies pirms pāris gadiem, ar nolūku, ka pašam ir vieta, kur aizbraukt fiziski pastrādāt un atgūt enerģiju.

Līdz 18. augustam Dzelzītis ir atvaļinājumā un brīvdienas viņš pavada Alojā vai  pie brāļa, vai rosoties pa savu lauku īpašumu. Aktieris vis laiski neguļ saulītē, bet jau agrā rīta stundā dodas uz savām lauku mājām, kur čakli strādā piemājas saimniecībā. Vissmagāk aktierim gājis ar hektāru lielo pļavu, kura ir vienos brikšņos, tāpēc, lai nopļautu garo zāli, viņš visu dienu pļavā strādājis ar trimmeri. "Gribās, lai viss ir smuki," atzīst Dzelzītis.

Viņš sūrojas, ka tagad, kad viss daudzmaz sakopts, draugi atsakās braukt ciemos. "Tagad jau visi baigi aizņemti un katram savas individuālās padarīšanas, bet draugs Gints (domāts skatuves kolēģis Gints Grāvelis) aizbraucis piedzīvojumu ekspedīcijā "1000 jūdzes Urālu kalnos". Izskatās, ka tuvāko dienu laikā, nāksies kādus draugus uz šejieni atvilkt. Vispār jau baigi daudz darba vēl pie mājas labiekārtošanas. Vajadzēs jau laikam sapulcēt tuvus un tālus alojiešus uz subotņiku. Visi kārtīgi pastrādāsim un pēc tam sapulcēšu savus draugus māksliniekus uz vakara koncertu," tā par nākotnes iecerēm spriež izskatīgais aktieris.

Tiesa, lai noorganizētu koncertu Dzelzīša lauku īpašumā, vispirms jāievelk elektrība. Pagaidām aktieris lieliski iziet bez tās un kad paliek tumšs viņš dodas pie brāļa, kas dzīvo pāris kilometru attālumā.

Tādi sīkumi kā elektrība nenomāc Dzelzīša prieku par padarīto darbu pļavā. Aktieris pārliecināts, ka pēc teātra izrādes nesajūt tik saldus darba augļus kā pēc smagajiem lauku darbiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!