Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte jau vairākus gadus ir kopā ar igauņu uzņēmēju un grāmatu izdevēju Aimuru Krūsi. Tagad tapis zināms – pāris ir saderinājies un pošas kāzām.

Priekpilnos jaunumus Evija šonedēļ atklājusi kanāla "STV Pirmā!" raidījumā "Starp mums runājot". Kā pastāstījusi aktrise, mīļotais viņu bildinājis pērn decembrī.

Evija un Aimurs bija izbraukuši ārpus Latvijas, un saderināšanās notikusi romantiskā vietā kalnos. Kā atklājusi aktrise, abi sēdējuši uz soliņa skaistā vietā un mīļotais bildinājumu izteicis, iečukstot viņai to ausī.

Atgadinām, ka Skultes un viņas igauņu mīļotā attiecības publiskas kļuva 2017. gada pavasarī, kad abi kopā apmeklēja seriāla "UgunsGrēks" noslēguma ballīti. Vēlāk aktrise intervijās pašmāju presei atklāja, ka ar mīļoto viņa iepazinusies kādā spa centrā.

Pirms tam Skultei bija visai vētrains dienesta romāns ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, ar kuru viņa iepazinās seriāla "Viņas melo labāk" uzņemšanas laikā.

Evija savulaik bija precējusies ar scenogrāfu Kristapu Skulti, bet 2012. gadā pāris paziņoja par šķiršanos. Šajā savienībā pasaulē nākuši divi dēli.

Arī Aimurs vienreiz jau bijis precējies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!