Foto: Vida Press

Holivudas spīdeklis Leonardo Dikaprio šoruden svinēs 45 gadu jubileju, un tie, kuri seko līdzi aktiera gaitām, noteikti būs pamanījuši, ka, Leo kļūstot vecākam, viņa katra nākamā simpātija ir arvien jaunāka. Šobrīd par siržu lauzēju dēvētā kinozvaigzne savu uzmanību velta jauniņajai argentīniešu izcelsmes aktrisei un modelei Kamilai Moronei.

Nedz Dikaprio, nedz viņa simpātija, kurai šovasar apritēja 23 gadi, par savām attiecībām nav publiski izteikušies, tomēr sensāciju mednieki nesnauž un ārzemju tabloīdos ik pa laikam parādās jauni foto ar pārīti.

Šomēnes paparaci plaši apspriesto pāri piefiksējuši Sardīnijā, un atklātībā nonākusi kadru virkne, kurā iemūžināta Dikaprio un viņa mīļotās atpūta uz jahtas kopā ar aktieri Šonu Pennu un viņa draudzeni Leilu Džordžu.

Kā ziņo tabloīdi, draugu kompānija izbaudījusi laisku atpūtu uz izsmalcinātas jahtas un par slaveno viesu labsajūtu rūpējusies vesela komanda.

Jāatzīmē, ka, lai gan pagaidām Dikaprio jaunās draudzenes modeles un aktrises karjera neizceļas ar spilgtiem sasniegumiem, Kamila smalkajās šovbiznesa aprindās jau jūtas kā zivs ūdenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!