Foto: Vida Press
Iespējams, ka kāds sajutīsies ļoti vecs, uzzinot, ka amerikāņu aktieris, filmas "Home Alone" ("Viens pats mājās") zvaigzne Makolijs Kalkins jau pavisam drīz iekāps piektajā gadu desmitā. Viņš 26. augustā svinēja 39. dzimšanas dienu.

Tie, kas seko līdzi aktiera gaitām, noteikti zina, ka pēc lielā popularitātes viļņa bērnībā Kalkins piedzīvoja ne tik veiksmīgus laikus. No daudzu apjūsmotas un pielūgtas bērnu filmu zvaigznes viņam tā arī nekad neizdevās kļūt par Holivudas lielā kino spīdekli.

Arī privātajā dzīvē Kalkins piedzīvojis gan kāpumus, gan kritumus. Viņš savulaik pārlieku aizrāvies ar alkoholu un narkotikām un pārdzīvojis neveiksmīgas attiecības.

Netrūka arī nelabvēļu, kas Kalkinam paredzēja īsu mūžu un nelabu galu, tomēr pēdējos gados viņš atkopies un atkal ticis uz zaļa zara.

Aktiera izskats kļuvis veselīgāks, viņa sejā atgriezies dzīvesprieks, un sensāciju kārajiem paparaci jau labu laiku nav gadījies viņu pieķert neglaimojošās situācijās.

Fani un ārzemju prese spriež, ka Kalkins, sasniedzot 39 gadu vecumu, izskatās savā labākajā formā, un to arī apliecina jaunākie foto.

Savu dzimšanas dienu viņš kopā ar draugiem un mīļoto sievieti Brendu atzīmējis Disnejlendā, kur sirsnīgi izbaudījis dažādas atrakcijas un priecājies gluži kā bērns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!