Foto: Vida Press

Deviņdesmito gadu Holivudas sekssimbols Mikijs Rūrks (attēlā) fotogrāfiem vienmēr bijis ļoti gards kumosiņš, un nesen viņš atkal tapis iemūžināts kadru virknē. Tiesa, bildes padevušās īpaši neglaimojošas, un tas pamatīgi satraucis vīrieša fanus.

Rūrks, kurš septembrī atzīmēs 65 gadu jubileju, pēdējos gados kļuvis par izsmieklu. Aktiera ģīmītis ļoti cietis ringa cīņu un daudzo plastisko operāciju dēļ, un paparaci nemitīgi medī slaveno kundziņu, lai visai pasaulei atgādinātu, kādu postažu viņš nodarījis savai sejai.

Jūlija izskaņā fotogrāfi Rūrku pamanījuši lidostā Berlīnē, un zibenīgi tapusi kadru sērija, kurā tuvplānā iespējams novērtēt aktiera daudz apspriesto vaigu, kā arī novērtēt viņa savdabīgo stilu.

Šoreiz Rūrks izskatījies pagalam čābīgi – vairākos viņa ģīmīša tuvplānos manāmas rūpju rievas un dziļas grumbas, sirmi, nekopti rugāji un nedabīgs pampums. Savukārt acis aktieris bija paslēpis zem tumšām saulesbrillēm. Neviennozīmīgu novērtējumu izpelnījies arī viņa apģērbs – kamuflāžas raksta kostīmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!