Foto: DELFI

Trešdien, 5. decembrī, Zvaigzne ABC grāmatnīcas prezentāciju zālē Rīgas centrā bija sanācis krietns pulciņš Latvijas aktieru, lai suminātu tautā mīlēto seriāla UgunsGrēks Zentas lomas atveidotāju Regīnu Devīti (attēlā pa kreisi) nozīmīgā notikumā.

Šonedēļ veikalu plauktos nonākusi žurnālistes Ingas Jērumas grāmata No Zentas līdz Zentai, kurā aktrise un Valmieras Drāmas teātra izrāžu vadītāja Devīte dialogā ar autori atceras savu dzīvi no bērnības līdz pat Regīnas dalībai populārajā seriālā.

Sveikt kolēģi svarīgajā dienā bija ieradušies daudzi aktieri, no kuriem lielākā daļa arī filmējas seriālā UgunsGrēks, - pavāres Mildiņas lomas atveidotāja Ilze Vazdika, Uldis Dumpis, kurš seriālā tēlo uzņēmēju Aivaru Pētersonu, bārmeņa Gunāra atveidotājs Egils Melbārdis un citi.

Tāpat skatītāju iemīļotās un kolēģu cienītās aktrises grāmatas prezentāciju apmeklēja arī Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa, kura daudziem seriāla cienītājiem par lielām bēdām pirms diviem gadiem uz visiem laikiem UgunsGrēku pameta.

Grāmatas izdevēji sola, ka lasītājiem jauniznākušā darba lasīšana būs īpaši aizraujoša, jo tā ļauj ielūkoties ne tikai aktrises personīgajā dzīvē, bet arī nokļūt Valmieras teātra aizkulisēs, jo grāmatas galvenā varone gadiem ilgi tur strādājusi par ģērbēju, izrāžu vadītāju, kā arī režisora asistenti, kā arī nospēlējusi vairāk nekā 40 lomu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!