Foto: Vida Press/Kadrs no video
Aktieris Džeisons Luiss, kuru labi atceras ikoniskā seriāla "Sekss un lielpilsēta" fani, pēc ilgāka laika atkal parādījies televīzijā. Luisu neesot bijis viegli atpazīt.

Džeisons Luiss karjeru kino un televīzijā sāka 1994. gadā. Luiss paspēja nofilmēties arī leģendārajā jauniešu seriālā "Beverlihilsa 90210", taču vislielāko atpazīstamību viņš guva pēc dažiem gadiem, atveidojot izskatīgo Smitu Džerodu.

Seriālā, kā zināms, Samantai Džonsai (Kimas Ketrelas atveidotais tēls) seksa partneru netrūka, taču tieši topošais aktieris Smits Samantu savaldzināja dziļi, pamatīgi, un uz ilgu laiku. Skaisto puisi tēloja Džeisons Luiss, kurš sekmīgi veidoja karjeru arī modeļu biznesā.

Kopš viņa slavenākās lomas seriālā pagājuši jau 20 gadi.

Trešdien 49 gadus vecais aktieris parādījās Austrālijas televīzijas septītā kanāla rīta pārraidē "The Morning Show", TV skatītājiem sagādājot pārsteigumu par to, cik ļoti Luiss ir mainījies.

Viņš, protams, ir kļuvis vecāks, tomēr vislielāko ietekmi uz svešādo izskatu atstājot aktiera ataudzētās ūsas un roķīgais izskats, raksta "The Daily Mail". Agrākā "saldā zēna" vietā nu skatītājus uzrunāja nobriedis vīrs.

Sarunā ar rīta šova vadītājiem Luiss skaidroja, kāpēc seriāls "Sekss un lielpilsēta" bauda tik ļoti lielu popularitāti arī tagad, vairāk nekā 15 gadu pēc tā beigām. Luisam uz to bija sava atbilde, proti, tas esot nosaukuma dēļ – tajā ir vārds 'sekss'.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!