Foto: Vida Press

Ārvalstu mediji steidz vēstīt, ka par precētu sievu kļuvusi viena no šī brīža populārākajām Holivudas aktrisēm Margo Robija. Viņa apprecējusies ar savu ilggadējo britu izcelsmes draugu, kino sfēras darboni Tomu Akerliju (abi attēlā).

Kāzas notikušas aizvadītās nedēļas nogalē Austrālijā. Robija un Akerlijs salaulājušies slepenā ceremonijā piekrastes pilsētā Baironbejā, vēsta tabloīdi, atsaucoties uz izdevumu "The Daily Telegraph".

Tiesa, aktrise un viņas izredzētais medijiem pirmdien vēl nebija apstiprinājuši šo priecīgo vēsti, taču daži kāzu viesi sociālajos tīklos bija padalījušies ar divdomīgām fotogrāfijām un daudznozīmīgiem komentāriem, kas vedināja domāt, ka kāzas turētas lielā slepenībā.

Savukārt otrdien Robija pārsteidza, savā "Instagram" foto blogā publicējot bildi, kurā viņa iemūžināta kopā ar mīļoto un atrāda gredzentiņu, tādējādi apliecinot, ka tiešām kļuvusi par precētu sievu.

Robija un Akerlijs ir pāris jau vairāk nekā trīs gadus. Abi iepazinās filmēšanas laukumā. Savukārt šovasar uzvirmoja runas, ka aktrise no sava mīļotā saņēmusi bildinājumu.

A photo posted by @margotrobbie on Dec 19, 2016 at 7:56pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!