Foto: Privātais arhīvs

14. februārī, visu mīlētāju dienā, par māmiņu kļuva aktrise Ieva Florence-Vīksne. Viņa un vīrs Oskars dēlu nosaukuši par Leonardu, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Ievas un Oskara pirmdzimtais pasaulē nācis 14. februārī Rīgas dzemdību namā, taču grūtniecību aktieru pāris slēpis pat no tuvākajiem draugiem. Florence-Vīksne par skaisto notikumu paziņoja instagramā jau pēc mazuļa piedzimšanas, vien liekot nojaust, ka bērna vārds sākas ar "L" burtu.

Aktrise "Privātajai Dzīvei" atklājusi, ka dēls nosaukts par Leonardu, bet ģimenē viņu mīļi dēvē par Leo.

"Gaidību laikā bijām izvēlējušies divus vārdus, bet klusiņām jau sākām saukt par Leo. Lai atrastu īsto vārdu, izskatījām ļoti daudz variantu," teic Ieva. Vārdi meklēti arī citu valstu personvārdu krātuvēs.

Grūtniecību viņa slēpusi pat no draugiem un kolēģiem, un padēmijas laikā nesatiekoties, tas arī izdevies. Arī viņas sekotāji "Instagram" vietnē par jauno statusu neko nevarēja nojaust: reklamējot sadarbības produktus, Florence-Vīksne pozējusi tā, ka augošo vēderu neviens nevarēja pamanīt.

Aktrise šobrīd izbauda ģimenes laimi un atzīst, ka pandēmijas laiks viņai ar vīru ir īsta svētība: nekur nav jāskrien, var laiku pavadīt kopā. Viņa ir nomainījusi dzīves ritmu no strauja uz klusinātu. "Mēs – aktieri – pandēmijā nosacīti palikām bez darba [..] Kad pieteicās mazais, vairs nekur neskrēju. Tik ļoti vēlējos, lai viņš atnāk, ka pilnībā nodevos gaidību laikam," žurnālam teic Florence-Vīksne.

Ieva un Oskars ir kopā astoņus gadus, bet oficiāli apprecējās pirms diviem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!