Foto: DELFI

Viens no noslēpumainākajiem pāriem pēdējos gados pašmāju šovbiznesā bija Dailes teātra aktieri Ģirts Ķesteris un Kristīne Nevarauska (abi attēlā), bet tagad tapis zināms, ka skatuves mākslinieku ceļi šķīrušies.

Kā vēsta izdevums Privātā Dzīve, Nevarauska pēdējā laikā uzsākusi attiecības ar multimākslinieku Arti Dzērvi - to žurālam apstiprinājuši gan anonīmi avoti, gan fotogrāfijas, kurās iemūžināti Nevarauskas un Dzērves skūpsti un citas maiguma izpausmes.

Pats Ķesteris runas par šķiršanos no kolēģes nav komentējis, un arī Dzērve džentlmeniski no komentāriem par "sievietēm, kas man ir blakus" atturējies. Tiesa, viņš gan uzsvēris, ka Nevarauskas un Ķestera attiecības nav izjaucis.

"Nedomāju, ka es kādam kaut ko ņemu nost. Tas nav mans princips. Es cenšos to nedarīt. Ja cilvēks ir aizņemts, viņš ir aizņemts. Tad es neko nedaru. Patīk man šis cilvēks vai ne - tam vairs nav nekādas nozīmes," žurnālam Privātā Dzīve atzinis Dzērve.

Ķestera un Nevarauskas mīlasstāsts sākās pirms aptuveni septiņiem gadiem. Ilgu laiku viņi savas attiecības publiski nekomentēja, un arī pēdējos gados, sniedzot intervijas, no otras pusītes tiešas pieminēšanas izvairījās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!