Foto: Vida Press
Pēc piecu gadu laulības izjukusi aktrises un dizaineres Mērijas Keitas Olsenas laulība ar franču baņķieri, 50 gadus veco Olivjē Sarkozī.

Mērija Keita Olsena pasaulē zināma kā viena no "māsiņām Olsenām" – dvīnes Ešlija un Mērija Keita pasaules slavu ieguva jau bērnībā, kad filmējās TV seriālā "Pilna māja".

2012. gadā Mērija Keita sagāja kopā ar Francijas eksprezidenta Nikolā Sarkozī pusbrāli Olivjē Sarkozī, kurš par mīļoto ir 17 gadus vecāks. 2015. gadā abi apprecējās.

Tabloīds "People" vēsta, ka Olsena iesniegusi šķiršanās dokumentus tiesā Ņujorkā, turklāt tas izdarīts jau 17. aprīlī, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ ārkārtas apstākļos tiesa šos pieteikumus neizskata iepriekš ierastajā kārtībā.

Tagad Olsena iesniegusi atkārtotu prasību šķirt laulību, jo Sarkozī faktiski viņu izliek no mājām, lūdzot pamest dzīvesvietu Ņujorkā jau 18. maijā, taču dzīve lielpilsētā joprojām ir paralizēta. Iesniegums ir ārkārtējs, jo vīrs bez sievas piekrišanas ir pārtraucis īrēt dzīvokli Ņujorokā, atsaucoties uz portāla TMZ rīcībā esošo tiesas informāciju, vēsta "People".

Sieviete arīdzan lūgusi Ņujorkas nama īpašniekam iespēju ļaut mitināties dzīvoklī līdz 30. maijam, jo šo šī brīža situācijā neesot iespējams atrast jaunu dzīvesvietu.

33 gadus vecajai Mērijai Keitai šī bija pirmā laulība, bet Sarkozī – otrā. Baņķierim ir divi bērni no iepriekšējām attiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!