Foto: Reuters/Scanpix

Ārzemju medijus šonedēļ pāršalkusi vēsts, ka Holivudas aktrise un vairāku pasaules seksīgāko sieviešu topu līdere Skārleta Johansone ir sava pirmdzimtā mazuļa gaidībās. Tiesa, pati sieviete šo faktu nav nedz apstiprinājusi, nedz noliegusi.

Aizvadītā gada septembrī pievilcīgā aktrise saderinājās ar 31 gadu veco franču žurnālistu Romēnu Doriaku (abi attēlā), un toreiz viņa medijiem klāstīja, ka pagaidām nevēlas steigties ar kāzām vai pēcnācēju radīšanu, taču šonedēļ pārim tuvu stāvoša persona izpļāpājusies, ka Johansone esot stāvoklī.

Vietnē E! News šonedēļ parādījās ziņa, ka faktu par aktrises gaidāmo mazuli, kā arī to, ka viņa jau esot piektajā grūtniecības mēnesī, atklājis kāds anonīms informators, kurš ir labos draugos ar Johansoni un viņas līgavaini.

Drīz vien šo vēsti pārpublicēja arī citi mediji visā pasaulē, un tagad aktrises grūtniecība kļuvusi par vienu no bulvārpreses apspriestākajiem notikumiem, taču pagaidām aktrise un žurnālists šo faktu nav apstiprinājuši. Tāpat no plašākiem komentāriem atteikušies arī pāra preses pārstāvji.

Lai gan oficiāla apstiprinājuma pagaidām šīm runām nav, šoreiz Johansones grūtniecība neesot tikai baumas - kā apgalvo ārzemju mediji, vairāki aculiecinieki novērojuši, ka aktrise publiskos pasākumos nelietojot alkoholu. Tāpat viņa pēdējā laikā izvēloties brīvu un nepiespīlētu apģērbu.

Ziņas par aktrise grūtniecību radījušas nelielu apjukumu pērn iznākušā kases grāvēja Atriebēji (The Avengers), kurā Johansone atveido Melno atraitni, faniem. 5. aprīlī bija paredzēts sākt varoņu sāgas otrās daļas filmēšanas darbus, un filmai uz lielajiem ekrāniem jāiznāk 2015. gadā, taču ļaudis ir norūpējušies, ka Johansones dēļ notiks plānu maiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!