Foto: AFP/Scanpix
Aktieri Kristianu Beilu, kurš atveido Betmenu filmā "Tumšais bruņinieks", arestējusi policija. Policijas iecirknī britu multimiljonārs gan pavadījis tikai četras stundas un tika atlaists pret galvojumu atgriezties uz lietas iztiesāšanu septembrī, ziņo "The Guardian".

Lielbritānijas tiesībsargi lēmumu par aktiera arestu pieņēma pēc tam, kad policijā vērsās viņa 61 gadu vecā māti un četrdesmitgadīgā māsa Beila ar paziņojumu, ka aktieris grūstījies un draudējis viņām ar fizisku izrēķināšanos.
Tā kā 21. jūlijā bija ieplānota jaunās betmenfilmas pirmizrāde, policijas pieņēma lēmumu atlikt arestu un piekodināja Beilam otrdien, dienu pēc pirmizrādes, ierasties iecirknī. Betmens to arī izdarīja.


Kāds anonīms ziņu avots, tuvs Beila paziņa, atklājis, ka aktierim pēdējā laikā bijušas nopietnas personiskās dzīves problēmas, kuras viņš nav risinājis kopā ar sievu, bet savas dusmas izgāzis uz apkārtējiem. Tāpat Beilu ļoti ietekmējusi drauga un kolēģa Hīta Ledžera nāve šī gada janvārī.


Kristians Beils dzimis 1974.gada 30.janvārī Pembroukšīrā, Velsā. Izdevums "Entertainment Weekly" nominējis aktieri kā vienu no astoņām spēcīgākajām kulta figūrām pasaulē. Šis izdevums ir nodēvējis Beilu arī par "Izklaides jomas radošāko cilvēku" pēc viņa satriecošā tēlojuma filmā "American Psycho".

1987.gadā starp 4000 pretendetu 13-gadīgais Beils tika izvēlēts Džiemsa Greiema lomai Stīvena Spīlberga kara drāmā "Empire of the Sun" (1987). Turpmākajos desmit gados Beils pierādīja sevi neskaitāmās lomās - gan drāmās, gan komēdijās.Kristians Beils ir aktīvs dažādu nevalstisko organizāciju biedrs, tai skaitā Ark Trust, Greenpeace, WWF, Happy Child Mission.

Beils ir izcils jātnieks un aizrautīgs grāmatu lasītājs.

Lomai filmā "American Psycho" sākotnēji tika izvēlēts Leonardo Di Kaprio, vēlāk viņu nomainīja Kristians Beils.

Tēlojumam filmā "The Machinist", kurā Beils atveido izkāmējušu, bezmiega mocītu cilvēku vārdā Trevors Rezniks, aktieris zaudēja gandrīz 30 kilogramus svara. Viņa diēta galvenokārt sastāvēja no salātiem, āboliem un kafijas ar vājpienu. Novājēšanas laikā viņš daudz smēķēja un nemitīgi lietoja košļājamo gumiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!