Foto: Vida Press
Šogad vairākas pasaulslavenas daiļavas kļuvušas par hakeru upuriem, un tagad viņu pulciņam pievienojusies arī Holivudas aktrise, pikantā grāvēja "Fifty Shades of Grey" ("Greja piecdesmit nokrāsas") zvaigzne Dakota Džonsone (attēlā). Nešpetni ļaundari globālajā tīmeklī nopludinājuši viņas kailfoto.

Pirmais par kailfoto skandālu šonedēļ steidz vēstīt slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "Gossip Cop". Tiesa, respektējot aktrises privātumu, medijs norādījis, ka neminēs interneta vietnes, kur publicēti hakeru nelegāli iegūtie attēli, un aicinājis arī citus plašsaziņas līdzekļus cienīt Džonsones privāto dzīvi.

Nopludināto bilžu vidū ir privāti kadri, kuros Džonsone kailām krūtīm kopā ar draugiem atpūšas pie baseina, kā arī intīmas fotogrāfijas, kurās aktrise plika piefiksēta dušā. Filmu zvaigznes pārstāvji pagaidām nav snieguši plašākus komentārus.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Džonsone kinofilmās atkailinājusies ne vienu reizi vien, tomēr medijs uzsvēris – aktrises personisko fotogrāfiju nopludināšana ir acīmredzams iebrukums viņas privātajā telpā.

Pēdējo mēnešu laikā hakeri bijuši īpaši rosīgi un nopludinājuši daudzu zvaigžņu plikbildītes. Ļaundaru upuru vidū ir tādas šovbiznesa daiļavas kā aktrises Kristena Stjuarte, Amanda Seifrīda un Keita Hadsone, neķītrā popzvaigzne Mailija Sairusa un daudzas citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!