Foto: Publicitātes foto

Populārā Holivudas aktrise Skārleta Johansone nesen viesojusies Parīzē un tikusi pie jauna tetovējuma, taču zīmējums pārsteidzis daudzus viņas fanus – tas ir tik primitīvs, ka, šķiet, to zīmējis trīsgadīgs bērns.

Patiesībā gan to veidojis viens no slavenākajiem franču tetovējumu un grafiti mākslas meistariem Fuzi UVTPK - viņš savā mājaslapā publicējis vairākas fotogrāfijas ar kinozvaigzni un viņas jauno tetovējumu.

Johansone Parīzes salonā Le apmeklēja mākslinieka personālizstādi un acīmredzot tik ļoti iedvesmojās no viņa darbiem, ka kādu gribēja iegūt arī uz sava 27 gadus vecā ķermeņa.

Johansones jaunais tetovējums izpaužas kā pakavs uz labā sāna, virs kura uzrakstīts ”LUCKY", bet zem tā - ”YOU", un to varētu tulkot kā ”tev paveicies".

Aktrisei jau ir vairāki tetovējumi, piemēram, nelieli gredzentiņi uz labās kājas potītes, apaļš krāsains tetovējums uz kreisās rokas, saullēkts virs jūras, kā arī citi nelieli zīmējumi. Tiek pieļauts, ka Johansonei ir vēl daži nelieli tetovējumi, kurus redzējuši tikai viņas mīļākie.
Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!