Foto: DELFI

Jūlija sākumā par vecākiem pirmajai kopīgajai atvasei kļuva Dailes teātra galvenais režisors Dž.Dž.Džilindžers un viņa laulātā draudzene, aktrise un māksliniece Elīna Dzelme (attēlā). Mazulītei tika dāvāts vārdiņš Hanna, bet jaunā māmiņa tagad atklājusi, kā izvēlējusies bērna vārdu.

"To nevaru tā izskaidrot, vārds vienkārši nāk un atnāk. Nepazīstu nevienu Hannu, tikai pa ausu galam, manuprāt, teātrī frizētavā dzirdēju, ka frizierīte pieminēja Hannu. O, tāds jauks vārds! Iegaumēju.

Īsi pirms dzimšanas šķita, ka tāds vārds varētu arī būt, un, kad piedzima,  - tas bija kā punkts uz i. Viņa tiešām bija līdzīga Hannai. Kaut man nebija ne mazākā priekšstata par Hannu," intervijā žurnālam Ieva bērna vārda izvēli skaidrojusi Dzelme.

Stāstot par savu pirmo pieredzi mazulīša audzināšanā, aktrise atzinusi, ka nav no tām māmiņām, kas visu brīvo laiku pavada dažādos forumos un tiekoties ar citām māmiņām.

"Man patīk parunāties, bet to čupošanos un forumā būšanu - to gan ne. Protams, ja kaut ko nesaprotu, iegugleju un paskatos. Tādā ziņā labi, ka ir tādi forumi un diskusijas. Bet pati neaizraujos. Man šķiet, tā ir pabēgšana prom no bērna izprašanas.

Tad tikai salīdzina: tas ir pareizi, tas - nepareizi, ā, jūs tā darāt, labi, tad es arī tāpat... Man interesantāk šķiet vērot bērnu un drusku ieklausīties, ko viņš pats grib, nevis uzreiz rīkoties pēc saklausītā," žurnālam Ieva atzinusi Dzelme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!