Foto: F64

Šonedēļ radio BOOM FM raidījuma Suņu būda studijā pie Latvijas Nacionālā teātra aktiera Artusa Kaimiņa viesojās mūziķis Gustavs Butelis (attēlā), kurš savulaik popularitāti iemantoja ar skatuves vārdu Gustavo. Abi mākslinieki draudzīgā gaisotnē tērzēja par dzīvi un arī nekautrējās viens otru apskaujot un sabučojot.

Pērn mūziķis paziņoja, ka nolēmis mainīt vārdu un tagad dēvējams par Arstarulsmiru Arsujumfu-Taru, ko vairākas reizes uzsvēra arī Artusam, kurš raidījumā vēlējās noskaidrot, kas skatuves mākslinieku pamudinājis uz šādu soli.

Kā skaidroja Arstarulsmirus, kurš kļuvis par pārliecinātu isidioloģijas piekritēju, šis vārds tapis meditācijas ceļā, un tas sevī apslēpis īpašību kopumu, uz kurām mūziķis vēlas tiekties, sevi pilnveidojot.

Turpinot sarunu par isidioloģiju, Kaimiņš arī vēlējās noskaidrot, kā šīs reliģijas piekritēji savā starpā sasveicinās, uz ko mūziķis sniedza atbildi, ka parasti notiek apskaušanās. Uzreiz sekoja Artusa jautājums: "Kā geji?"

Mūziķim gan nebija īsti skaidrs, kā tieši geji samīļojas, tādēļ Kaimiņš labprāt to nodemonstrēja, mīļi apskaujot Arstarulsmiru, vairākas reizes nobučojot viņu uz abiem vaigiem un skūpstu laikā paceļot kāju.

Protams, Kaimiņš sev raksturīgajā manierē centās arī nedaudz izprovocēt mūziķi ar jautājumiem par bērniem un seksu. Visai liels pārsteigums bija manāms Artusa sejā, kad viņš uzzināja, ka Arstarulsmirus nolēmis neradīt pēcnācējus. "Ko tad tu dari, kad gribi drāzties?" savu sašutumu neslēpa Kaimiņš. 

Par spīti šim jautājumam, intervija noritēja draudzīgā atmosfērā. Saruna beidzās ar Arstarulsmirus paziņojumu, ka no nākamā gada viņa daiļrade būs citādāka - pacelta intelektuāli augstākā līmenī. Viņš ir pārliecināts, ka nākotnes mūzika ir dziesmas, kuras sabiedrībai atgādinās par cilvēciskajām īpašībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!