Foto: AFI

Trešdien, 25. septembrī, publiskots kārtējais radio Boom FM šova Suņu būda raidījums, un šoreiz tā vadītājs Artuss Kaimiņš uz sarunu bija aicinājis aktieri Ģirtu Ķesteri (attēlā).

Tiesa, abu aktieru dialogs šoreiz īsti neizdevās, jo Kaimiņš kā apsēsts interesējās par seksa tēmām, taču ne Ķesteris īsti vēlējās atbildēt, ne arī Kaimiņam bija interese atbildes uzklausīt.

Kaimiņš interesējās, cik bieži Ģirts kniebjas, cik bieži viņam ir ejakulācija, kāda ir viņa mīļākā poza, taču Ķesteris izlikās, ka Kaimiņa jautājumus nesaprot.

Tāpat Kaimiņš vairākas reizes analizēja tādu fenomenu kā pirksta bāšana dibenā, bet vēlāk to pat noskaloja kafijas krūzītē.

Ķesteris atzinās, ka viņa seksuālā izglītošanās sākusies 17 gadu vecumā - 1981. gadā, kad klajā nāca seksologa un hipnoterapeita Jāņa Zālīša grāmata Mīlestības vārdā.

Raidījuma beigās Kaimiņš apgalvoja, ka Ķesteris ir babņiks, jo pārgulējis ar pusi Latvijas, uz ko Ķesteris atbildēt nespēja, tāpēc raidījuma vadītājs Suņu būdas klausītājiem paziņoja, ka mēs visi esam "Leona bērni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!