Foto: F64

Šonedēļ vienā no populārākajiem pašmāju radio raidījumiem – BOOM FM rīta šovā Suņu būda – studijā pie pārraides vadītāja Artusa Kaimiņa viesojās dīdžejs un "par slavenāko Latvijas hipsteri" dēvētais Toms Grēviņš (attēlā).

Likumsakarīgi, ka galvenā tēma, par un ap kuru raisījās sarunas, bija hipsteri. Kaimiņš centās dīdžeju izprovocēt, ņirgājoties par šīs subkultūras piekritējiem - izsmejot hipsteru aizraušanos ar Apple produkciju un savdabīgo mūzikas gaumi.

Jāpiebilst, ka jau pašā raidījuma sākumā Grēviņš tika pamatīgi apstulbināts - viņu studijā atstāja vienu pašu, lai vadītu raidījumu, taču dīdžejam par lielu pārsteigumu, pēkšņi viņam pievienojās divi teletūbiji.

Vienā no teletūbiju tērpiem bija tērpies pats Kaimiņš, taču otrs ērms visas pārraides laikā ālējās pa studiju, imitējot dzeršanu un pat vemšanu, un savu patieso seju neatklāja. Beigās, kad maskas krita, izrādījās, ka zem zilā kostīma paslēpies mūziķis Intars Busulis.

Lai gan sarunas laikā Kaimiņš savam viesim tā īsti nemaz neļāva izteikties, Suņu būda izskanēja uz draudzīgas nots, un Grēviņš, par spīti tam, ka Artuss pamatīgi izsmēja hipsterus, neaizsvilās un provokācijām neļāvās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!