Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise Kamerona Diaza nākusi klajā ar vēsti, ka vairs neplāno mērķtiecīgi turpināt aktrises karjeru kino industrijā.

48 gadus vecā Diaza par saviem nākotnes plāniem aprunājusies ASV radio šovā "Karantīnā ar Brūsu". Uz šova vadītāja jautājumu, vai viņa vispār kādreiz vēl būs redzama uz kino ekrāniem, Diaza atbildēja, ka šādu plānu viņai nav, ziņo "Daily Mail".

Kamerona Diaza darbu kinoindustrijā pameta jau pirms pieciem gadiem, kad apprecējās ar rokeri Bendžiju Madenu. 2019. gada nogalē aktrise sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto – meitu, kurai patlaban ir 13 mēneši.

Tieši bērna auklēšana ir aspekts, kāpēc Diaza pavisam pametusi aktrises karjeru. Viņa nav gatava darbam filmēšanas laukumā 14 stundas dienā, jo tas nozīmētu visu dienu pamest bērnu. Radiošovā Diaza arīdzan atklāja, ka ļoti ilgi bija gatavojusies mātes lomai. "Un tagad tā ir vispiepildītākā manas dzīves daļa. Tas šķiet ļoti svarīgi, tas šķiet viss," skaidrojusi aktrise.

Vienlaikus viņa esot cilvēks, kas nekad nesakot nekad, tāpēc uz jautājumu, vai jebkad vēl filmēsies, Kamerona atbildēja: "Es to nealkstu, es nezinu. Nav ne jausmas. Varbūt. Nekad nesaki nekad!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!