Foto: AFP/Scanpix
Pēc trešā bērna piedzimšanas austrāļu aktrise Keita Blanšeta atguvusi lielisku figūru, ko viņa arī lepni demonstrēja kādā Sidnejas ballītē. Tur aktrise ieradās sava vīra scenārista Endrjū Aptona pavadībā, tērpta elegantā tumšā kleitā ar atklātu dekoltē, raksta News.com.au.

Aprīlī aktrise laida pasaulē savu trešo bērniņu, kuru vecāki nosaukuši par Ignatiusu Martinu Aptonu. Blanšetai un Aptonam jau ir divi dēli - 6 gadus vecais Dašiels Džons un trīsgadīgais Romans Roberts.

Aktrise atklājusi, ka grūtniecība ne tikai uzlabojusi viņas ārējo izskatu, bet arī padarījusi viņu par "labāku cilvēku". "Es sapratu, cik daudz mīlestības ir manī. Ir sajūta, ka esmu atvērsusi jaunas durvis uz savu sirdi un dvēseli, par kurām līdz šim pat nenojautu," par savām izjūtām stāsta aktrise.

Par galveno notikumu aktrises kinokarjerā kļuva Anglijas karalienes Elizabetes I loma vēsturiskajā drāmā "Elizabete". Pateicoties šai lomai Blanšeta ieguva pasaules mēroga slavu. Tikai divus gadus pēc filmas "Elizabete" Keita Blanšeta kļuva par vienu no populārākajām Holivudas aktrisēm. 1999. gadā žurnāls "People" viņu ierindoja 50 pasaules skaistāko cilvēku sarakstā. 2004. gadā Blanšeta ieguva Oskaru par otrā plāna lomu filmā "Aviators". Viens no pēdējiem Blanšetas darbiem ir krievu spiedzes Irīnas loma filmā "Indiana Džonss un kristāla galvaskausa karaļvalsts".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!