Foto: Vida Press
Janvāra sākumā publiskajā telpā uzvirmoja runas, ka aktiera Džordža Klūnija sieviņa, advokāte Amala Klūnija (abi attēlā) ir mazuļa gaidībās. Pārim pietuvināti avoti izpļāpājušies, ka viņa zem sirds nes dvīnīšus.

Runas par grūtniecību izplatījās janvāra sākumā, kad Klūnijs kopā ar sieviņu apmeklēja kādas filmas pirmizrādi Londonā. Amala bija ģērbusies puķainā kleitiņā, un vērīgākie pamanīja, ka viņas ķermeņa aprises nedaudz izmainījušās.

Fakts, ka sievietes vēderiņš kļuvis apaļāks, zibenīgi kļuva par tabloīdu karstāko tematu, un, kā jau tas parasti notiek, uzreiz atradās anonīmi labdari, kas apstiprināja, ka Klūnija mīļotā ir stāvoklī.

Tiesa, pāris runas par grūtniecību pagaidām nav komentējis, savukārt izdevums "InTouch Weekly" šonedēļ vēsta, ka Klūnija sieviņa ir dvīņu gaidībās.

"Amala gaida dvīņus – puisīti un meitenīti," pārim pietuvināts informators sacījis tabloīdam. "Kad Amala un Džordžs to uzzināja, viņi bija pārsteigti un nedaudz nobijušies, jo abi līdz šim bija teikuši, ka ar vienu bērniņu jau būtu gana," piebildis zinātājs.

Savukārt kāds tuvs ģimenes draugs izdevumam "The Lebanon Daily Star" jau pirms divām nedēļām klāstīja, ka Amala ir dvīņu gaidībās.

Atgādinām, ka Klūnijs un Amala apprecējās 2014. gada rudenī slepenā ceremonijā Venēcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!